abidinphoto
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar dandik bir PSU vardı yandı Max 1500 TL bütçem var kaliteli markalar istiyorum sisteme 450 - 500W yetiyor. Ama ben sistemi yükseltirken sıkıntı yaşamak istemiyorum. Watt yüksek fiyat ucuz olmalı. Yardımlarınızı bekliyorum.
[Sistem özellikleri:
Anakart:
GİGABYTE H410M S2H V2 (rev. 1.0)
İşlemci:
İ5 10400f.
Ekran kartı:
Msı GT 1030.
Ramler:
2x8 gb Corsair 2666c16w.
(Maalesef sadece 1 tanesini kullanıyorum)[/B]
Disk.
Gigabyte 240 GB SSD.
Gigabyte 240 GB SSD.
250 GB HDD.
İşte detaylar:
Frisby marka kasam vardı içerisinde poem 400 watt bir Power bulunuyor anakartımın RAM slotlarından birinde veya işlemci pimlerinde sıkıntı var ki RAM'lerim çalışmasına rağmen anakart üzerindeki sağ slota RAM taktığımda ışık yanıyor ancak görüntü gelmiyor. Yaklaşık 1 yıldır böyle. Sistemi ben toplamadım bilinçsiz bir şekilde satın aldığımız için frisbg marka oldu.
Bilgisayarı temizledim taktım çalıştırdım her zamanki gibi. Ancak nedense görüntü gelmedi.
Derken out of range yazısı geldi.
Çünkü BIOS sıfırlanmış ve CSM kapanmıştı.
Sistemi çalıştırdığım zaman yanık kokusu geldigini hissettim. Baktım ki Power yanmıştı.
Kablo takılı olduğu halde tuşa basmama rağmen sistem çalışmıyordu.
Bu alınır mı sizce? arkadaşlar
Güncelleme ;
Taktim açtım PC yi görüntü yok ama çalışıyor... Tuhaf
.
[Sistem özellikleri:
Anakart:
GİGABYTE H410M S2H V2 (rev. 1.0)
İşlemci:
İ5 10400f.
Ekran kartı:
Msı GT 1030.
Ramler:
2x8 gb Corsair 2666c16w.
(Maalesef sadece 1 tanesini kullanıyorum)[/B]
Disk.
Gigabyte 240 GB SSD.
Gigabyte 240 GB SSD.
250 GB HDD.
İşte detaylar:
Frisby marka kasam vardı içerisinde poem 400 watt bir Power bulunuyor anakartımın RAM slotlarından birinde veya işlemci pimlerinde sıkıntı var ki RAM'lerim çalışmasına rağmen anakart üzerindeki sağ slota RAM taktığımda ışık yanıyor ancak görüntü gelmiyor. Yaklaşık 1 yıldır böyle. Sistemi ben toplamadım bilinçsiz bir şekilde satın aldığımız için frisbg marka oldu.
Bilgisayarı temizledim taktım çalıştırdım her zamanki gibi. Ancak nedense görüntü gelmedi.
Derken out of range yazısı geldi.
Çünkü BIOS sıfırlanmış ve CSM kapanmıştı.
Sistemi çalıştırdığım zaman yanık kokusu geldigini hissettim. Baktım ki Power yanmıştı.
Kablo takılı olduğu halde tuşa basmama rağmen sistem çalışmıyordu.
Amazon.com.tr
amzn.eu
Güncelleme ;
Taktim açtım PC yi görüntü yok ama çalışıyor... Tuhaf
.
Son düzenleme: