L Lejyon Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Güzel beyaz ya da siyah renkli rahat ve güzel gözüken bir ayakkabı istiyorum ama ne alsam çok karasız kaldım. Her gün hemen hemen 1-1.30 saat yürüyüş yapıyorum. O nedenle rahat bir ayakkabı olursa güzel olur, bilekli olanlar genellikle tercihim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
Güzel beyaz ya da siyah renkli rahat ve güzel gözüken bir ayakkabı istiyorum ama ne alsam çok karasız kaldım. Her gün hemen hemen 1-1.30 saat yürüyüş yapıyorum. O nedenle rahat bir ayakkabı olursa güzel olur, bilekli olanlar genellikle tercihim.
VP67 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.431 Çözümler 19 11 Şubat 2024 #2 Flo'dan Lumberjack modellerine bakabilirsin bu bütçede. 43 Numara Lumberjack Koşu Ayakkabısı Modelleri | Flo En ucuz 43 Numara Lumberjack Koşu Ayakkabısı modelleri size özel indirim ve taksit imkanlarıyla flo.com.tr'de! Fırsatları kaçırmayın! www.flo.com.tr
Flo'dan Lumberjack modellerine bakabilirsin bu bütçede. 43 Numara Lumberjack Koşu Ayakkabısı Modelleri | Flo En ucuz 43 Numara Lumberjack Koşu Ayakkabısı modelleri size özel indirim ve taksit imkanlarıyla flo.com.tr'de! Fırsatları kaçırmayın! www.flo.com.tr