Bildiğim tüm bilgiler bu abilerim-kardeşlerim. Bütçemi 1500'e kadar yükseltebilirim. Bilgisayarıma uygun PSU, GPU, CPU arıyorum. Ufak bir araştırma yaptım fakat yine de bilen kişilere danışmak istedim. Bir hata yapmak istemiyorum. Herhangi bir öneriniz vesaire var mıdır?
İkinci el veyahut sıfır hiç fark etmez genellikle competitive oyunlar tercih ediyorum bu bütçeye göre en iyi performansı alayım yeterli.
Bildiğim tüm bilgiler bu abilerim-kardeşlerim. Bütçemi 1500'e kadar yükseltebilirim. Bilgisayarıma uygun PSU, GPU, CPU arıyorum. Ufak bir araştırma yaptım fakat yine de bilen kişilere danışmak istedim. Bir hata yapmak istemiyorum. Herhangi bir öneriniz vesaire var mıdır?
İkinci el veyahut sıfır hiç fark etmez genellikle competitive oyunlar tercih ediyorum bu bütçeye göre en iyi performansı alayım yeterli.
High Power Eco 400W 85+ Bronze 30A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 400W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1060 gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da