1500 TL'ye Hazır Mı Toplama Sistem Mi Almalıyım ?

jokerali26

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, seneye bilgisayar alacağım. Toplama mı yoksa Casper bilgisayar mı alayım ?
Bütçe:1400-1500 TL arası.

Screenshot_2014-11-21-18-25-52.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, ilk olarak konuyu bilgisayar'ı alacağın zaman açman daha iyi olur. Çünkü o zamana kadar yeni ürünler çıkabilir, bazı ürünler ucuzlayabilir bu yüzden şimdi tavsiye vermek için erken. Bana sorarsan toplama bilgisayar daha iyi olur.

Hazır bilgisayar pişmanlıktır. Her zaman toplama bilgisayar tercih edin. Hazır Technopat Sosyal gibi bir ortam bulunurken kolaya kaçıp pişman olmaya gerek yok.

Casper' ın mantığı şu:
İşlemciyi en son çıkan ya da en güçlü i7 serisi işlemci koyar, Ram' i olabildiğince yüksek tutar ve böylece müşterileri cezbeder fakat ekran kartı için giriş seviyesi şu anda hiçbir oyunu en yüksek ayarlarda oynatamayacak bir giriş seviyesi ekran kartı koyar ve müşteriler bunu bilmediği için o bilgisayarı iyi zannedip hemen alırlar.

Mesela bende öyle bir hata yaptım I7 İşlemcili bir bilgisayarım var 8GB ram var ekran kartı berbat ve SAMSUNG ve CASPER a lanet okuduğum zamanlar oldu .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı