1500 TL'ye HDD'siz sistem toplama

hkncvs

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Ekran, klavye, mause, HDD var.
1500 TL'ye işlemci, RAM, kasa, PSU, anakart önerir misiniz?

Yarın alacağım fotoğrafları eklerim. Kullanım amacım oyun olacak ama şimdilik orta seviye bir kart olsa yeterli daha sonradan GTX 770 yada 780 alacağım. 1 yıl adam gibi oyun oynatacak bir kart yeterli fakat işlemcisi 3 sene götürmeli önerilerinizi bekliyorum maksimum 1550 olur daha fazlasını önermeyin lütfen.

Benim düşüncem:
  • i5 4690 işlemci
  • MSI PC Mate Z97 anakart
  • Corsair Vengeance 1600 MHz CL9 4 GB RAM
  • Cooler Master CMP 350 500W kasa
Bugün Vatan'da 1100 TL tuttu burası. Daha iyi bir öneriniz varsa bekliyorum. Ekran kartında çok kararsızım ama GeForce istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi yüksek koydum daha sonra ekran kartı alacaksınız diye. Bu ekran kartı 1 yıl gider hatta 2 yıl.
11.png

Teşekkür ederim fakat anakart z97 olmalı diye belirtmemişim. Z97 istememin sebebi ilerde anakart değişikliği ile masrafı artırmak yerine sadece ekran kartını yükselteceğim bir sistem istiyorum. İşlemci olarak 4690 da kararlıyım. Bu arada telefondan bağlandığım için iki kere yayınlamışım ilkinde hata verdi ama konu açılmıs meğer...Kusura bakmayın 1500 tl için de 1 sene götürecek ekran kartı da olmalı

Konu kapanabilir. Ekran kartı hariç bileşenler alınmıştır. Ekran kartı için ayrı bir konu açacağım. Aldığım bileşenler ve fiyatları şöyle;

Anakart
Msi z97 pc mate = 243 tl
Ram
Corsair vengance cl9 1600mhz 4gb ram=120 tl
Kasa
Thermaltake 500w psu 225tl
İşlemci
i5 4690 22nm işlemci 575tl
Toplam=1143 tl
İsteyen olursa fotoğrafları paylaşırım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı