1500 TL'ye hem Windows hem de Yosemite için sistem

slayerized

Hectopat
Katılım
29 Ekim 2014
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • İŞLEMCİ :Amd Phenom II x4 965 Black Edition
  • ANAKART :M4A88TD-M EVO/USB3
  • EKRAN KARTI :NVIDIA GeForce GTX 460 SE
  • RAM :CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9
  • HARDDİSK :(eagate 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm

Arkadaşlar öncelikle işletim sistemim bu anlayacağınız üzere os x yosemite uyumlu değil. Yada uyumluysa bile kurmak için bir sürü işlem ve aşama gerçekleştirmem gerekecek. Buda orijinal'den uzak ve sorunlu bir işletim sistemi olacak. Ben biraz bu konularda takıntılı olduğum için :) o işe girmek istemiyorum. Ama os x kullanma isteğim beni başka alternatif çözümlere sevk etti ve biraz araştırma yaptım.

Öncelikle bu iş için ayırabileceğim bütçe : 1.500 TL

SizceApple - Mac Mini - Teknik Özellikler bu linkteki 1.4 ghz lik modeli alıp üzerine Boot Camp ile win7 de kurup her iki işletim sistemini'de sorunsuz şekilde orijinal olarak kullanmak mı mantıklı? Yoksa sistemimdeki uyumsuz olan anakart ve işlemciyi vb parçaları değiştirip uyumlu bir sistem yapıp onumu kullanmalıyım? Bir alternatif de şu asus vivopc modellerinden birini alıp yüklemede olabilir.

Not : sizden ricam önerilerinizi yaparken benim takıntılı olduğum kısma önem verip bilgilendirmeniz. Kısacası 100 de yüz uyum olmasa da yakın oranda hatasız sorunsuz uyum mac mini gibi yani zaten öyle bir şansım yok ise direk mac mini alıcam. Zaman ayırıp okuyup değerli yorumlarını yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Hakkınızı helal edin iyi forumlar...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı