Merhaba. HP 15-BA026NT modelini kullanıyorum. DDR3 RAM ve SATA 3 SSD almak istiyorum bilgisayarı yükseltmek maksatlı. Önerebileceginiz F/P ürünleri var mıdır? Bütçe: 1500-2000 TL. Teşekkürler. (2'sinin toplamı olmak şartıyla.)
Merhaba. HP 15-BA026NT modelini kullanıyorum. DDR3 RAM ve SATA 3 SSD almak istiyorum bilgisayarı yükseltmek maksatlı. Önerebileceginiz F/P ürünleri var mıdır? Bütçe: 1500-2000 TL. Teşekkürler. (2'sinin toplamı olmak şartıyla.)
SSD ve RAM olarak şu an laptopunuzda 12 GB mı mevcut? Eğer öyle ise RAM 8 GB bu da kullanılabilir. En basit hali ile bunlar yeterli olacağı kanatindeyim.
SSD ve RAM olarak şu an laptopunuzda 12 GB mı mevcut? Eğer öyle ise RAM 8 GB bu da kullanılabilir. En basit hali ile bunlar yeterli olacağı kanatindeyim.
Ben SanDisk SSD'sini çokça kullandım herhangi bir problem yaşamadım. PNY markasını kullanmadığım için bir şey diyemem ama oda alınabilir. Önemli olan yazma ve okuma hızları. Alınabilir yani.
HP 15-ba028nt Dizüstü tam uyumlu DDR3L SODIMM RAM, Sata 3 2.5 inç, ODD Sata 2 3Gb/s SSD ve HDD ürünlerini uzman teknik ekibimiz desteği ile Bilendenal HP 15-ba028nt-Notebook-uyumlu-DDR3L SODIMM-RAM-SATA-SSD-HDD Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için R
bilendenal.com
Model numarası farklı olsada aynı kasa aynı anakart.