1500 TL'ye i3 4160 Sistem

Cabbar

Hectopat
Daha fazla  
sistem.png
Bu sistemi almayı düşünüyorum. Alsam mı, nasıl, iyi midir ? Ve alsam ne kadar sürede gelir veya vatan bilgisayardan kendim teslim alabilir miyim?

Son düzenleme:
Bence bir 500TL daha bulun. 1500TL'ye alacağınız sistemden çok daha uzun ve yüksek performanslı olur.

Giriş Seviyesi Oyun
AnakartMSI H81M-P33
İşlemciIntel Core i3 4160
Bellek8 GB RipjawsX Kit
F3-14900CL9D-8GBXL
Ekran KartıASUS R9 270 DirectCU II
Ortak Bileşenler
DepolamaWD 3.5″ 1TB Caviar Blue
KasaCooler Master Elite RC-430 500W
Güç KaynağıKasaya dahil 500W
MonitörASUS 21,5” VS228NE
Fiyat (KDV Dahil)1692 TL2018 TL
[TBODY] [/TBODY]

Veya monitörü çıkartıp bu sistemi alın. Bu sistemde iyidir.

Sistemi Vatandan değil inventus'tan al. Hem daha ucuz hem daha kaliteli bir hizmet. Fiyat düşecektir. Veya teknofiyat.com'dan ürünlerin fiyatlarına bak en ucuz nerede satılıyorsa oradan al. Attığım sistemi Recep Baltaş önerdi, rahatlıkla alabilirsin. Monitörü çıkarınca 1600 ediyor. Bilinmedik marka RAM alma derim.

Zctz5fN.png
Böyle bir sistem yaptım bu nasıl ? Buda kötüyse rica ediyorum siz önerin ben beceremeyeceğim sanırım.

Son düzenleme:
Vatanın fiyatları diğer yerlere göre daha pahalı yalnız. Hem düşük bütçeli bir sistem topluyorsunuz hem de pahalı yerden mi alacaksınız? Hala vatan derseniz toplayıp bir sistem atacağım. Fiyat 100-200TL oynayabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı