İkinci el almak içime hiç sinmiyor bu yüzden sıfır almayı düşünüyorum.İkici el alma imkanınız varsa GTX 970 ya da 1060 ve bu monitörü öneririm. ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı
O zaman tek seçenek 1050 Ti almak. ASUS PH-GTX1050TI-4G - GeForce GTX 1050 TI 4GB Ekran Kartıİkinci el almak içime hiç sinmiyor bu yüzden sıfır almayı düşünüyorum.
Tek seçenek o gözüküyor. Geriye 550 tl kalıyor. Bu fiyata güzel fp, ürünü monitör lazım telefon dan giriyorum bakması zor oluyor.O zaman tek seçenek 1050 Ti almak. ASUS PH-GTX1050TI-4G - GeForce GTX 1050 TI 4GB Ekran Kartı
Buyrun. ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör FiyatıTek seçenek o gözüküyor. Geriye 550 tl kalıyor. Bu fiyata güzel fp, ürünü monitör lazım telefon dan giriyorum bakması zor oluyor.
Hayır 582 TL. Dikkatli bakın ya da sepete ekleyip bakın.Usta 800tl bu![]()
Tamam oldu şimdi. Bu ikisini alırım büyük ihtimal ile ilginiz için teşekkür ederim.Hayır 582 TL. Dikkatli bakın ya da sepete ekleyip bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.