Merhaba, ilk önce ben TUF Gaming Z370 anakart kullanıyordum sonrasında maalesef bozuldu bende yeni bir anakart bakıyorum konuda yardımcı olabilecekler varsa ben aradım bulamadım i5 9600K işlemci.
Merhaba, ilk önce ben TUF Gaming Z370 anakart kullanıyordum sonrasında maalesef bozuldu bende yeni bir anakart bakıyorum konuda yardımcı olabilecekler varsa ben aradım bulamadım i5 9600K işlemci.
Ya 3000MHz RAM var bende 16 GB bir de işlemci i5 9600K yanlış yazmışım tel olunca ya ben arıyorum bulamıyorum sizin önerdiğiniz her 2 anakarttı sisteme uyumluysa alabilirim ama biraz daha ucuz güzel olur ASUS alabilir miyim bilmiyorum.
Ya 3000MHz RAM var bende 16 GB bir de işlemci i5 9600K yanlış yazmışım tel olunca ya ben arıyorum bulamıyorum sizin önerdiğiniz her 2 anakarttı sisteme uyumluysa alabilirim ama biraz daha ucuz güzel olur ASUS alabilir miyim bilmiyorum.
Hocam bir tane anakart buldum. Msi H310m İntel'in sayfasında uyumlu çipset olduğu yazıyor. Zaten kontrol ettim. Bu arada ram 3000Mhz desteklemiyor. 2666Mhz destekliyor. @messinicocugu
Hocam bir tane anakart buldum. Msi H310m Intel'in sayfasında uyumlu çipset olduğu yazıyor. Zaten kontrol ettim. Bu arada RAM 3000MHz desteklemiyor. 2666MHz destekliyor. @messinicocugu
Tamam sorun yaşamazsınız eğer iki tane olsaydı çakışma olabilirdi. Tabi o zaman anakart değilde farklı iki ram kullanınca oluşuyor o sorun. Sıkıntı olmaz. Dediğim gibi soketler uyuyor.