1500 TL'ye i9 9600K işlemci için anakart önerisi

Bütçe
1500

AsilKürekçi35

Femtopat
Daha fazla  
RAM
3000 MHz 16 GB
İşlemci
i9 9600k
Merhaba, ilk önce ben TUF Gaming Z370 anakart kullanıyordum sonrasında maalesef bozuldu bende yeni bir anakart bakıyorum konuda yardımcı olabilecekler varsa ben aradım bulamadım i5 9600K işlemci.

Merhaba, ilk önce ben TUF Gaming Z370 anakart kullanıyordum sonrasında maalesef bozuldu bende yeni bir anakart bakıyorum konuda yardımcı olabilecekler varsa ben aradım bulamadım i5 9600K işlemci.
Hocam bu ürün olabilir. Ancak üstüne para koyup bu anakartı öneririm. Asus Prime Asus destekliyormuş hocam. Diğer ürünü kaldırdım.

Hocam bu iki üründen biri olabilir. Ancak üstüne para koyup ikinci önereceğim anakartı öneririm. GIGABYTE 2. Asus Prime

Ya 3000MHz RAM var bende 16 GB bir de işlemci i5 9600K yanlış yazmışım tel olunca ya ben arıyorum bulamıyorum sizin önerdiğiniz her 2 anakarttı sisteme uyumluysa alabilirim ama biraz daha ucuz güzel olur ASUS alabilir miyim bilmiyorum.

Hocam bu ürün olabilir. Ancak üstüne para koyup bu anakartı öneririm. Asus Prime ASUS destekliyormuş hocam. Diğer ürünü kaldırdım.

Daha yeni gördüm düzeltiğinizi yani bilmiyorum işlemciyle RAM tam uyabilecek anakart lazım performans benim için önemli.

Hocam zaten diğeri uyumlu değilmiş. İşlemci farklı hemen bulmaya çalışayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…