1500 TL'ye i9 9600K işlemci için anakart önerisi

Bütçe
1500
Tamam sorun yaşamazsınız eğer iki tane olsaydı çakışma olabilirdi. Tabii o zaman anakart değil de farklı iki RAM kullanınca oluşuyor o sorun. Sıkıntı olmaz. Dediğim gibi soketler uyuyor.

Tamamdır işlemci de uyuyor o zaman ben siparişi veririm teşekkürler performans olarak düşecek ama olsun elimizden Max bu geliyor tekrardan teşekkürler yanlış siparişi vermek için çok uğraştım sonunda buldum

İşlemciyi satıp yeni anakart+işlemci almanız daha iyi olur.

Yani öyle yapamam bilgisayar elimde olan en iyisi zaten değiştirmeye kalksam çok masraflı olacak hem sahibi abim kendisinde askerde bende 17 yaşındayım elimdeki bütçeyle alıyorum.

Yani öyle yapamam bilgisayar elimde olan en iyisi zaten değiştirmeye kalksam çok masraflı olacak hem sahibi abim kendisinde askerde bende 17 yaşındayım elimdeki bütçeyle alıyorum.

Elinizdeki bilgisayar en iyisi değil. Demek istediğim şu işlemciyi 2000-2500 civarına satarsanız daha performanslı 12100F+H610 alabilrisiniz.

Elinizdeki bilgisayar en iyisi değil. Demek istediğim şu işlemciyi 2000-2500 civarına satarsanız daha performanslı 12100F+H610 alabilrisiniz.

Bilgisayarım en iyisi değil yani birçoğ oyunu oynatabilecek sistemi var. Gerek yok teşekkür ederim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…