1500 TL'ye ikinci el sistem toplama

Hocam sonradan geliştirmeyi bırakın 1500 TL'ye ne kadar toplarsınız o bile muamma ben şu anki piyasanın durumu belli ama ben daha bu fiyatlar patlamadan önce bile kasa anakart ve RAM olmadan sistem topladım eski parçalardan o bile 200 TL tuttu. Onun için kolay gelsin diyeyim.
Hocam sonradan geliştirmeyi bırakın 1500 TL'ye ne kadar toplarsınız o bile muamma ben şu anki piyasanın durumu belli ama ben daha bu fiyatlar patlamadan önce bile kasa anakart ve RAM olmadan sistem topladım eski parçalardan o bile 200 TL tuttu. Onun için kolay gelsin diyeyim.

2000.

Bütçe çok düşük dostum yani şu zamanda ikinci el piyasasına baktığımızda bile ürüne sıfır fiyatından daha çok fiyat biçenler var
Sıfırdan ucuz olanlarında arasında 100-200 Tl gibi indirme mevcut
Yani uzun lafın kısası bütçenin üstüne biraz daha koymak ileriye dönük bir sistem açısından daha mantıklı olacaktır

Toplam 1580TL ileride bir RAM daha alın.
X3440 + H55 + Snowman M.200 + GTX 1050 Ti'lı bir sistem toplanır bu arada. @Umut 77 hocamın sahip olduğu sisteme benzer bir sistem toplanabilir bu bütçeye.
Maalesef 1050 Ti 900TL iken 1500TL'ye imkansız gibi.

1497 TL.
X3440 + H55 + Snowman M.200 + GTX 1050 Ti'lı bir sistem toplanır bu arada. @Umut 77 hocamın sahip olduğu sisteme benzer bir sistem toplanabilir bu bütçeye.

1500 TL'ye imkansız hocam. GTX 750'yi anca sığdırdım :D.

1497 TL.

450TL'ye ROG STRIX 750 Ti modelleri görüyorum ben arada 1GB gerek yok 2 GB bulabilir diye düşünüyorum.

1497 TL.

Üst kısımda diğer arkadaş sıfır olarak seçenek sunmuş. Ikinci ele göre daha iyi olurmu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı