1500 TL'ye iş laptobu

Buğra Yanık

Hectopat
Yaklaşık 1500 tl'ye iş laptobu arıyorum. İnternette dolaşılıp, Yazı işleri yapılacak. Oyun oynanmayacak. İşlemcisi kuvvetli. Sağlam. Win 8 olmalı bence. Taşınabilir oluması önemli. Ne takoz ne de minik br laptop olması lazım. 15.6 inç olması en iyisi diye düşünüyorum. Sony Vaio düşünüyordum. Sizden öneri bekliyorum...

Konuşmayı balla kesiyorum ;). Intel'in Hybird diye bahsettiği bir hem tablet hem ultrabooklardan Sony Vaio Duo 11'in klavyesi ekrandan ayrılmıyor.

Ayrıca touchpad yerine küçük bir algılayıcısı var. Samsung Ativ Smart PC'nin klavyesi ekrandan ayrılabiliyor ve touchpad bulunduruyor. Bunlarda Windows 8 bulunuyor. Tabii ARM işlemcili ve Windows 8'li bir tablet alırsanız Microsoft Office hediye oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğiniz Dell'de kullanılan işlemci Sony'ninkine göre çok daha az performans sağlar ama yine ne daha çok şarz süresi sağlar.Ayrıca Dell'in kullandığı 8730M ekran kartı nerdeyse Nvidia 640M ile eşit performans sağlıyor.Ama siz hiç oyun oynamıyacak demiştiniz.Bu kartla çoğu düsük veya orta ayarlarda oynayabilirsiniz.
Sony'nin işlemcisi Dell'inkine biraz daha fazla performans sağlıyor ama ekran kartı yok sadece İntel HD Graphics 4000 grafik işlemcisi var.Oyun oynanmaması bakımından Sony biraz daha iş bilgisayarı gibi gözüküyor.
Ayrıca hiç Lenovo ThinkPad T serisini düşündünüz Lenovo Türkiye sitesinden baktığımda bilgisayarlar Windows 7'li gözüküyor ama Lenovo'yu tercih ederseniz [FONT=Segoe UI, arial, helvetica, clean, sans-serif]28 Şubat'a kadar devam Windows 8 Pro'ya Yükseltme kampanyasından yararlanabilirsiniz.[/FONT]

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı