Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum şimdiki orijinal bilgisayarımda Intel H55 anakart var anakartı değiştirmeden ortalama 1500 TL'ye işlemci ve anakart almayı düşünüyorum. Darboğaz olmadan uyumlu ve sorunsuz bir şekilde oyun oynamak istiyorum, ne önerirsiniz?
Şuan piyasada R7 240'a dar boğaz yapacak işlemci yok zaten. B450 S2H anakart ve R5 1600x önerebilirim. Tabi bu durumda ramlerinizi de değiştirmeniz gerekecektir. Bütçenizi aşmak istemiyorsanız; R3 220g Apu , A320M HD2 ve Gskill Ripjawsv 3000 CL16 8GB olabilir.
Sapphire Pulse Amd Radeon RX 580 4G OC 256 Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sapphire Pulse Amd Radeon RX 580 4G OC 256 Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ekran kartını ben de 570 almayı düşünüyorum ama o işlemcilerde emin olamadım açıkçası iyi bir pc dizip birdaha değiştirmek istemiyorum. İşlemci iyi mi ve anakarta uygun mu? rx 570 i besler mi?