musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #51 Hyuuga Neji dedi: Hayır. Hepsini ayrı yere takıyorsunuz. Dongle bilgisayara takılacak falan. İlk başta ben de yapamamıştım. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam
Hyuuga Neji dedi: Hayır. Hepsini ayrı yere takıyorsunuz. Dongle bilgisayara takılacak falan. İlk başta ben de yapamamıştım. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #52 musabdmr dedi: Nasıl hocam Genişletmek için tıkla... Dongle falan bilgisayara takılıyor. Orada ne gözüküyorsa bilgisayara.
musabdmr dedi: Nasıl hocam Genişletmek için tıkla... Dongle falan bilgisayara takılıyor. Orada ne gözüküyorsa bilgisayara.
musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #53 Hyuuga Neji dedi: Dongle falan bilgisayara takılıyor. Orada ne gözüküyorsa bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim.
Hyuuga Neji dedi: Dongle falan bilgisayara takılıyor. Orada ne gözüküyorsa bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.090 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #54 Hyuuga Neji dedi: Dongle falan bilgisayara takılıyor. Orada ne gözüküyorsa bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Hocam baya karışık anlatmışsın ya ya da bizde sorun var
Hyuuga Neji dedi: Dongle falan bilgisayara takılıyor. Orada ne gözüküyorsa bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Hocam baya karışık anlatmışsın ya ya da bizde sorun var
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #55 MidI0ck dedi: Hocam baya karışık anlatmışsın ya ya da bizde sorun var Genişletmek için tıkla... Nasıl anlatayım ki?
MidI0ck dedi: Hocam baya karışık anlatmışsın ya ya da bizde sorun var Genişletmek için tıkla... Nasıl anlatayım ki?
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.090 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #56 Hyuuga Neji dedi: Nasıl anlatayım ki? Genişletmek için tıkla... Hocam USB dongle TYPE c ile beslenmeli mi?
Hyuuga Neji dedi: Nasıl anlatayım ki? Genişletmek için tıkla... Hocam USB dongle TYPE c ile beslenmeli mi?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #57 MidI0ck dedi: Hocam USB dongle TYPE c ile beslenmeli mi? Genişletmek için tıkla... Sadece dongle kullanıyorum.
MidI0ck dedi: Hocam USB dongle TYPE c ile beslenmeli mi? Genişletmek için tıkla... Sadece dongle kullanıyorum.
B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 15 Kasım 2023 #58 Hyuuga Neji dedi: Sadece dongle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl işte sadece dongle kullanıyorsunuz video falan var mı atsanız.
Hyuuga Neji dedi: Sadece dongle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl işte sadece dongle kullanıyorsunuz video falan var mı atsanız.