1500 TL'ye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500

ArdaKarabulut

Decapat
Daha fazla  
Önerilere açıgım, aklımdaki mouse G305 fakat kronik sorunlarını bildigim için güvenemedim. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

G305'in kronik sorunlari var derken ne demek istediniz? 1 yila yakin sure G304 kullandim ve gayet de memnun kaldim sahsen. Daha sonra elim kucuk oldugu icin oyunlarda klavyedeki tuslara uzanmak zor oluyor diye farenin daha fazla yan tuslari olmasi isimi gorur dedim ve Redragon AATROX aldim. O da sirf yan tarafinda ekstra 8 buton var diye. Yoksa G304 kullanmaya devam ederdim baya.

G305'in kronik sorunlari var derken ne demek istediniz? 1 yila yakin sure G304 kullandim ve gayet de memnun kaldim sahsen. Daha sonra elim kucuk oldugu icin oyunlarda klavyedeki tuslara uzanmak zor oluyor diye farenin daha fazla yan tuslari olmasi isimi gorur dedim ve Redragon Aatrox aldim. O da sirf yan tarafinda ekstra 8 buton var diye. Yoksa G304 kullanmaya devam ederdim bayağı.

G304 nereden güvenilir satın alabilirim acaba.

VXE r1.

Garantisi var oradan kurtarıyor. G305.

R1 aklımda ama onunda hakkında hiç güzel söylentiler gelmiyor korkutuyor yoksa R1 SE modelini alacaktım.

G305'in kronik sorunlari var derken ne demek istediniz? 1 yila yakin sure G304 kullandim ve gayet de memnun kaldim sahsen. Daha sonra elim kucuk oldugu icin oyunlarda klavyedeki tuslara uzanmak zor oluyor diye farenin daha fazla yan tuslari olmasi isimi gorur dedim ve Redragon Aatrox aldim. O da sirf yan tarafinda ekstra 8 buton var diye. Yoksa G304 kullanmaya devam ederdim bayağı.

G305 ile 304 arasında çok bir fark var mı?

G304 nereden güvenilir satın alabilirim acaba.
Ozur dilerim ama o konuda yardimci olamam, zira ben Japonya'da yasiyorum. Ama sahsen ben Amazon'dan almistim. Isterseniz bir bakin derim.

G305 ile 304 arasında çok bir fark var mı?
Hayir, sadece ismi farkli o kadar. Ikisinin de ozelliklerinden tut tasarimina kadar her seyi tipatip ayni. Logitech bu isim farkini pazarlama amacli kullaniyor galiba. Japonya'da yasiyorum ve ben burada 305 gormedim hic mesela. Zaten okudugunuzda da Japonca'da 304, 305'ten daha akilda kalici bir okunusu, telaffuzu var.

Ozur dilerim ama o konuda yardimci olamam, zira ben Japonya'da yasiyorum. Ama sahsen ben Amazon'dan almistim. Isterseniz bir bakin derim.

Hayir, sadece ismi farkli o kadar. Ikisinin de ozelliklerinden tut tasarimina kadar her seyi tipatip ayni. Logitech bu isim farkini pazarlama amacli kullaniyor galiba. Japonya'da yasiyorum ve ben burada 305 gormedim hiç mesela. Zaten okudugunuzda da Japonca'da 304, 305'ten daha akilda kalici bir okunusu, telaffuzu var.

Anladım canınız sağ olsun Amazon'dan bir bakayım o zaman ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı