En ucuz Razer Basilisk V3 X HyperSpeed RZ01-04870100-R3G1 RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V3 X HyperSpeed RZ01-04870100-R3G1 RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.
G305'in kronik sorunlari var derken ne demek istediniz? 1 yila yakin sure G304 kullandim ve gayet de memnun kaldim sahsen. Daha sonra elim kucuk oldugu icin oyunlarda klavyedeki tuslara uzanmak zor oluyor diye farenin daha fazla yan tuslari olmasi isimi gorur dedim ve Redragon AATROX aldim. O da sirf yan tarafinda ekstra 8 buton var diye. Yoksa G304 kullanmaya devam ederdim baya.
G305'in kronik sorunlari var derken ne demek istediniz? 1 yila yakin sure G304 kullandim ve gayet de memnun kaldim sahsen. Daha sonra elim kucuk oldugu icin oyunlarda klavyedeki tuslara uzanmak zor oluyor diye farenin daha fazla yan tuslari olmasi isimi gorur dedim ve Redragon Aatrox aldim. O da sirf yan tarafinda ekstra 8 buton var diye. Yoksa G304 kullanmaya devam ederdim bayağı.
G305'in kronik sorunlari var derken ne demek istediniz? 1 yila yakin sure G304 kullandim ve gayet de memnun kaldim sahsen. Daha sonra elim kucuk oldugu icin oyunlarda klavyedeki tuslara uzanmak zor oluyor diye farenin daha fazla yan tuslari olmasi isimi gorur dedim ve Redragon Aatrox aldim. O da sirf yan tarafinda ekstra 8 buton var diye. Yoksa G304 kullanmaya devam ederdim bayağı.
Hayir, sadece ismi farkli o kadar. Ikisinin de ozelliklerinden tut tasarimina kadar her seyi tipatip ayni. Logitech bu isim farkini pazarlama amacli kullaniyor galiba. Japonya'da yasiyorum ve ben burada 305 gormedim hic mesela. Zaten okudugunuzda da Japonca'da 304, 305'ten daha akilda kalici bir okunusu, telaffuzu var.
Ozur dilerim ama o konuda yardimci olamam, zira ben Japonya'da yasiyorum. Ama sahsen ben Amazon'dan almistim. Isterseniz bir bakin derim.
Hayir, sadece ismi farkli o kadar. Ikisinin de ozelliklerinden tut tasarimina kadar her seyi tipatip ayni. Logitech bu isim farkini pazarlama amacli kullaniyor galiba. Japonya'da yasiyorum ve ben burada 305 gormedim hiç mesela. Zaten okudugunuzda da Japonca'da 304, 305'ten daha akilda kalici bir okunusu, telaffuzu var.