mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.429 Makaleler 1 Çözümler 11 27 Kasım 2024 #1 1500 TL bütçem var %100 klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Mekanik veya membran fark etmez.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.777 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Kasım 2024 #2 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.429 Makaleler 1 Çözümler 11 27 Kasım 2024 #3 soulsteal59 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Kullaniyor musunuz hocam ileride switchleri değişir mi?
soulsteal59 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Kullaniyor musunuz hocam ileride switchleri değişir mi?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.777 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Kasım 2024 #4 mardzic dedi: Kullaniyor musunuz hocam ileride switchleri değişir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum. Evet klavye hotswap özelliğe sahip. İstediğiniz zaman switchleri ve keycapsları değiştirebilirsiniz.
mardzic dedi: Kullaniyor musunuz hocam ileride switchleri değişir mi? Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum. Evet klavye hotswap özelliğe sahip. İstediğiniz zaman switchleri ve keycapsları değiştirebilirsiniz.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.429 Makaleler 1 Çözümler 11 27 Kasım 2024 #5 soulsteal59 dedi: Kullanmıyorum. Evet klavye hotswap özelliğe sahip. İstediğiniz zaman switchleri ve keycapsları değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bu arada gamegaraj iyi mi daha önce alışveriş yapmadim?
soulsteal59 dedi: Kullanmıyorum. Evet klavye hotswap özelliğe sahip. İstediğiniz zaman switchleri ve keycapsları değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bu arada gamegaraj iyi mi daha önce alışveriş yapmadim?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.777 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Kasım 2024 #6 mardzic dedi: Teşekkürler hocam. Bu arada GameGaraj iyi mi daha önce alışveriş yapmadim? Genişletmek için tıkla... İyidir. Güvenebilirsiniz.
mardzic dedi: Teşekkürler hocam. Bu arada GameGaraj iyi mi daha önce alışveriş yapmadim? Genişletmek için tıkla... İyidir. Güvenebilirsiniz.