1500 TL'ye kadar analog saat önerisi

847445

Picopat
Merhaba, analog saat almayı düşünüyorum. Çakmadan uzak durmak istiyorum, orijinal bir şey olsun, benden sonrasına bile kalsın. Şu anki 50 yıllık Casio ve Seiko'lar gibi Casio markası var, tasarımları hoş ama 1500 lirayı geçmeyecek saatleri olan Casio gibi kaliteli başka markalar var mı? Mesela wesse markasını gördüm. İyi bir marka mıdır yani?
Kısaca analog, marka ve kaliteli bir saat arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saatinizi çocuğunuza vs bırakmak istiyorsanız o bütçeye maalesef zor. En azından mekanik bir saat alın bence. Bütün saat modellerini tek tek söylemiyim şu videoyu bırakıyım. Ben swatch önerebilirim. Ayrıca wesse den uzak durun saçma sapan bir marka. Eskiden amazondan alınıyordu dolar ile ama gümrük güncellemesi yüzünden saçma sapan pahalı oldu ve gelmiyor artık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam anladım babamın aldığı komple plastik dijital bir Casio saati var 30 yılı rahat var Casio markanın 1500 liralık analog saatleri iyi midir peki. Markaları yüzeysel biliyorum sadece Casio gibi başka markalar var mı?

Hocam bir de bu saat naıldır sizce analog saatte tarih göstergesi olmasının bir avantajı / dezavantjı var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…