Düzelttim hocam teşekkürler.TD500'ün 3 fanlı modeli yerine 4 fanlı modelini koyarsan daha iyi olur.
Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben bunu eklemek istedim ancak hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için eklemek gelmedi içimden. İyiyse eklerim.Sekira 100R kasayı çıkartmanızı öneririm, o bütçede hava sirkülasyonu açısından çok daha iyileri var.
Bu arada listede şunu göremedim, RGB sevmeyenler için harika kasadır, koyduysanız özür dilerim, gözümden kaçmıştır:
Ben bunu eklemek istedim ancak hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için eklemek gelmedi içimden. İyiyse eklerim.
Hocam hangi ürünü veya ürünleri beğenmedin?Rehberi beğenmedim. Akakçe üzerinden markası olmayan kasalar hariç hepsini tek tek koymuşsun. Bir sürü alınmayacak model var.