YüceCahil Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #11 XPlasma dedi: 3500'de fazla abartı. Bütçe en fazla ne kadar artar? Genişletmek için tıkla... 200 300 TL daha artabilir. XPlasma dedi: 3500'de fazla abartı. Bütçe en fazla ne kadar artar? Genişletmek için tıkla... 200 300 TL daha artabilir. fatdog_r dedi: 1500 TL'ye adamakıllı klavye bulmak zor. Genişletmek için tıkla... İdarelik olsa yeter. Marka takıntım yok. alposh dedi: Rica ederim bilek destekli istersen de şu var arkadaşım kullanıyor ben de denemiştim çok rahat Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu daha mantıklı gihi diğer önerinize göre.
XPlasma dedi: 3500'de fazla abartı. Bütçe en fazla ne kadar artar? Genişletmek için tıkla... 200 300 TL daha artabilir. XPlasma dedi: 3500'de fazla abartı. Bütçe en fazla ne kadar artar? Genişletmek için tıkla... 200 300 TL daha artabilir. fatdog_r dedi: 1500 TL'ye adamakıllı klavye bulmak zor. Genişletmek için tıkla... İdarelik olsa yeter. Marka takıntım yok. alposh dedi: Rica ederim bilek destekli istersen de şu var arkadaşım kullanıyor ben de denemiştim çok rahat Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu daha mantıklı gihi diğer önerinize göre.