1500 TL'ye kadar monitör önerisi

mertxgoo

Kilopat
Daha fazla  
Monitörün büyüklüğü, curved olmasi sizin zevkiniz. 144 hz 1 ms ıps( çerçevesiz) ekran almanızı öneririm. 1400 ila 2000 tl arası fiyat performans dediğim özelliklerde bulabilirsiniz.

Böyle bir monitör varken attıklarınız asla alınmaz. Böyle bütçelerde devasa markalar varken Game Booster, Rampage almayın, aldırtmayın.

Öneriniz için teşekkür ediyorum. Çoğunlukla R6 oynadığım için arkadaşlarıma sorduğumda VA Panel al daha iyi demişlerdi. VA Panel ve IPS arasında nasıl bir fark var ?

Öneriniz için teşekkür ediyorum. Çoğunlukla R6 oynadığım için arkadaşlarıma sorduğumda VA panel al daha iyi demişlerdi. VA panel ve IPS arasında nasıl bir fark var?

Monitör kalitesi "genel olarak" şöyledir; IPS>VA>TN yani IPS aralarında ekstrem durumlar hariç en iyisi. IPS panelin renk kalitesi daha canlı durumda ve VA panele göre daha pahalı aralarındaki en büyük farklar bunlar.

Monitör kalitesi "genel olarak" şöyledir; IPS>VA>TN yani IPS aralarında ekstrem durumlar hariç en iyisi. IPS panelin renk kalitesi daha canlı durumda ve VA panele göre daha pahalı aralarındaki en büyük farklar bunlar.

Son soru olarak önerdiğiniz bir DisplayPort kablosu var mıdır? Tekrardan verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum.

Son soru olarak önerdiğiniz bir DisplayPort kablosu var mıdır? Tekrardan verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum.

Bu ürünü kesinlikle öneririm. Paugge markası bu işin adeta kralı. Diğer konuya gelirsem rica ederim efendim ne demek, sonuçta görevim. Teşekkür göstergesi olarak mesajlarımı sağ alt taraftan beğenebilirsiniz :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı