1500 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
1500

Noox

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2021
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir mouse almak istiyorum ve aklımda şu anda 4 tane mouse fikri var. Kendi kullandığım klavyede Razer olduğu için aslında Razer alacaktım fakat linkini koyduğum diğer fareler da hoşuma gitti. Bir de şu anki kullandığım mouse 150 GR o yüzden daha hafif bir model tercih etmek istiyorum, siz hangisini önerirsiniz?

Razer: RAZER Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Glorious: Amazon.com.tr
SteelSeries 1: Amazon.com.tr
SteelSeries 2: Amazon.com.tr

 
Ergo mouse mu seversiniz yoksa simetrik mi? Eğer FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorsanız almak istediğiniz 4 mouse da önermem. Hemen hepsi güncel değil ve şekil olarak çok büyükler. Elinizin büyüklüğünü bilmiyorum. Eğer büyük mouse seviyorsanız ikinci elde Corsair Sabre Pro Champions bakabilirsiniz şuan sıfır fiyatı 1200tl bandında. Bana kalırsa verilmez 1200tl. Eğer orta boy olsun simetrik olsun güncel olsun derseniz 800TL'yi sonuna kadar hak eden Hyperx Pulsefire Haste alabilirsiniz. Eğer kablosuz isterseniz ikicni elde rahatlıkla 1500tl bandında Endgame Gear XM2WE bakabilirsiniz.
 
Yeni bir mouse almak istiyorum ve aklımda şu anda 4 tane mouse fikri var. Kendi kullandığım klavyede Razer olduğu için aslında Razer alacaktım fakat linkini koyduğum diğer mouselar da hoşuma gitti. Bir de şu anki kullandığım mouse 150 GR o yüzden daha hafif bir model tercih etmek istiyorum, siz hangisini önerirsiniz?

Razer: RAZER Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Glorious: Amazon.com.tr
SteelSeries 1: Amazon.com.tr
SteelSeries 2: Amazon.com.tr
Seçenek 1

Seçenek 2

Seçenek 3

 

Geri
Yukarı