GameGaraj'ın iade ürünler yollayabileceğini belirterek öneriye katılıyorum. 3395 almak için en ucuz yol bu mouse.Bunu alabilirsin hem de indirimde
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000â¯DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse ile oyun deneyiminizi güçlendirin. 26000â¯DPI yüksek hassasiyetli optik sensör ve PixArt PAW3395 teknolojisi sayesinde her hareketi hızlı ve doÄru algılar, FPS ve rekabetçi oyunlarda üstün kontrol saÄlar. Bluetooth, USB baÄlantı...www.gamegaraj.com
G305 al kafan rahat olsun.
![]()
Logitech G305 Lightspeed Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse 910-005292 Fiyatı - Trendyol
G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse, Beyaz 910-005292 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
GameGaraj'ın iade ürünler yollayabileceğini belirterek öneriye katılıyorum. 3395 almak için en ucuz yol bu mouse.
2 senedir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.@Xitana hocamızın çok değerli anları var, kronik scrollmu dersin, çift tıklamamı diyelimAlınmaz.
Sende sıkıntı yok diye başkasında çıkmayacak değil.2 senedir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.