Kaanye Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, 1000-1500 bandında güzel oyuncu faresi arıyorum. Önerileriniz nelerdir acaba? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
Arkadaşlar merhaba, 1000-1500 bandında güzel oyuncu faresi arıyorum. Önerileriniz nelerdir acaba? Teşekkür ederim.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 27 Kasım 2024 #2 Kaanye dedi: Arkadaşlar merhaba, 1000-1500 bandında güzel oyuncu faresi arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Acaba? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 2. elden SteelSeries Prime alabilirsiniz 1-2 aylik urunleri 500TL'ye satiyorlar el tutus sekliniz nedir ona gore daha iyisini oneririz.
Kaanye dedi: Arkadaşlar merhaba, 1000-1500 bandında güzel oyuncu faresi arıyorum. Önerileriniz nelerdir? Acaba? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 2. elden SteelSeries Prime alabilirsiniz 1-2 aylik urunleri 500TL'ye satiyorlar el tutus sekliniz nedir ona gore daha iyisini oneririz.
M mertbabapiro31 Yoctopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 Merhaba biraz daha pahalı gelebilir ama Darmoshark M3 öneriyorum kessinlikle F/P
Kaanye Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #4 yigit.ked dedi: 2. elden SteelSeries Prime alabilirsiniz 1-2 aylik urunleri 500TL'ye satiyorlar el tutus sekliniz nedir ona gore daha iyisini oneririz. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli derken tam olarak bilmiyorum ne olduğunu. Bir de ikince el düşünmüyorum. mertbabapiro31 dedi: Merhaba biraz daha pahalı gelebilir ama Darmoshark M3 öneriyorum kessinlikle F/P Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. yigit.ked dedi: 2. elden SteelSeries Prime alabilirsiniz 1-2 aylik urunleri 500TL'ye satiyorlar el tutus sekliniz nedir ona gore daha iyisini oneririz. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken Google'dan baktığım kadarıyla fıngertip grip gibi oluyor. Son düzenleme: 27 Kasım 2024
yigit.ked dedi: 2. elden SteelSeries Prime alabilirsiniz 1-2 aylik urunleri 500TL'ye satiyorlar el tutus sekliniz nedir ona gore daha iyisini oneririz. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli derken tam olarak bilmiyorum ne olduğunu. Bir de ikince el düşünmüyorum. mertbabapiro31 dedi: Merhaba biraz daha pahalı gelebilir ama Darmoshark M3 öneriyorum kessinlikle F/P Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. yigit.ked dedi: 2. elden SteelSeries Prime alabilirsiniz 1-2 aylik urunleri 500TL'ye satiyorlar el tutus sekliniz nedir ona gore daha iyisini oneririz. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken Google'dan baktığım kadarıyla fıngertip grip gibi oluyor.