1500 TL'ye kışın sıcak tutucak kalın sweat önerisi

Sekii

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım gibi kış için oversize kalın sıcak tutucak bir sweat arıyorum. Oturduğum şehirde Bershka ve Pull and Bear gibi markalar yok. O yüzden internet sipariş vereceğim. Bütçem 1500TL beni 1-2 yıl götürebilecek bir şey olsun istiyorum Basic olursa güzel olur.

Son düzenleme:
Bu markadan bir bakın hocam beğeneceğiniz olur mu kumaş kalitesini beğeniyorum ben baskılı tişört almıştım baskısı inanılmaz kaliteli hala sağlam duruyor 2 yıl boyunca giydim.

Hocam kapüşonlu bir şey arıyorum yine de teşekkür ederim.

Hocam ben pek beğenemiyorum bu markayı teşekkür ederim tavsiyen için.

Hocam kapüşonlu bir şey arıyorum yine de teşekkür ederim.

Hocam ben pek beğenemiyorum bu markayı teşekkür ederim tavsiyen için.

Hocam daha önce bir ürün alıp sıkıntı yaşadınız mı acaba öğrenmek isterim eğer öyle bir şey yaşadıysanız.

Hocam daha önce bir ürün alıp sıkıntı yaşadınız mı acaba öğrenmek isterim eğer öyle bir şey yaşadıysanız.

Yaşamadım ama arkadaşımda vardı bu markanın ürünü ve dokusunu duruşunu pek beğenmemiştim hocam.

Yaşamadım ama arkadaşımda vardı bu markanın ürünü ve dokusunu duruşunu pek beğenmemiştim hocam.

Anladım hocam benim aldığım tişört çok kaliteliydi açıklamasında zaten 100 pamuk yazıyor o yüzden önermiştim.

Hocam bütçeyi aşıyor ama kaftın ürünlerine bakabilirsiniz ürünleri ömürlük diyebileceğim kalitedeler.

Son düzenleme:

Hocam aklımda bulunsun kendi evime çıkınca alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…