L legend2131 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 1500TL civarlarında en F/P olacak şekilde klavye öneriniz var mı?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 14 Nisan 2024 #2 Bütçe 1650 TL olursa bunu öneririm. Amazon.com.tr İndirim beklerseniz 1500 civarlarına düşer. Amazon Prime üyeliği ile alın.
Bütçe 1650 TL olursa bunu öneririm. Amazon.com.tr İndirim beklerseniz 1500 civarlarına düşer. Amazon Prime üyeliği ile alın.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 Xpg summoner öneririm.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 14 Nisan 2024 #4 YüzbaşıJohnPrice dedi: XPG Summoner öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazılımı berbat. Yay sesi sorunu da mevcut. Önermem.
YüzbaşıJohnPrice dedi: XPG Summoner öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazılımı berbat. Yay sesi sorunu da mevcut. Önermem.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2024 #5 Altec Lansing Algk8614gw Blue Swıtch Mekanik Klavye Gaming Oyuncu Klavye Gölge Ãnleme Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şuanda kullandığım klavye çok memnunum.
Altec Lansing Algk8614gw Blue Swıtch Mekanik Klavye Gaming Oyuncu Klavye Gölge Ãnleme Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şuanda kullandığım klavye çok memnunum.
L legend2131 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #6 YüzbaşıJohnPrice dedi: XPG Summoner öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunu almayı düşünüyordum ama red Switch kalmamış ondan dolayı pek bakmadım
YüzbaşıJohnPrice dedi: XPG Summoner öneririm. Genişletmek için tıkla... Bunu almayı düşünüyordum ama red Switch kalmamış ondan dolayı pek bakmadım
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.690 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2024 #7 Hocam neden beğenmediğinizi öğrenebilirmiyim?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #8 Kaan Diktaş dedi: Yazılımı berbat. Yay sesi sorunu da mevcut. Önermem. Genişletmek için tıkla... Yazılımı son güncellemeler ile düzeldi ve evet boşluk tuşunda yay sesi var biraz. legend2131 dedi: Bunu almayı düşünüyordum ama red Switch kalmamış ondan dolayı pek bakmadım Genişletmek için tıkla... Silver ile red arasında hiçbir fark yok hatta Silver'ın tepki süresi biraz daha az diye biliyorum.
Kaan Diktaş dedi: Yazılımı berbat. Yay sesi sorunu da mevcut. Önermem. Genişletmek için tıkla... Yazılımı son güncellemeler ile düzeldi ve evet boşluk tuşunda yay sesi var biraz. legend2131 dedi: Bunu almayı düşünüyordum ama red Switch kalmamış ondan dolayı pek bakmadım Genişletmek için tıkla... Silver ile red arasında hiçbir fark yok hatta Silver'ın tepki süresi biraz daha az diye biliyorum.
L legend2131 Picopat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #9 Kaan Diktaş dedi: Bütçe 1650 TL olursa bunu öneririm. Amazon.com.tr İndirim beklerseniz 1500 civarlarına düşer. Amazon Prime üyeliği ile alın. Genişletmek için tıkla... Abi bütün klavye önerilerinde sen vardın seni etiketlmeyi düşünüyordum daha etiketlemeden gelmişsin sağ olasın. Kaan Diktaş dedi: Bütçe 1650 TL olursa bunu öneririm. Amazon.com.tr İndirim beklerseniz 1500 civarlarına düşer. Amazon Prime üyeliği ile alın. Genişletmek için tıkla... Bu almacna versiyonu ben Türkçe bakıyorumm
Kaan Diktaş dedi: Bütçe 1650 TL olursa bunu öneririm. Amazon.com.tr İndirim beklerseniz 1500 civarlarına düşer. Amazon Prime üyeliği ile alın. Genişletmek için tıkla... Abi bütün klavye önerilerinde sen vardın seni etiketlmeyi düşünüyordum daha etiketlemeden gelmişsin sağ olasın. Kaan Diktaş dedi: Bütçe 1650 TL olursa bunu öneririm. Amazon.com.tr İndirim beklerseniz 1500 civarlarına düşer. Amazon Prime üyeliği ile alın. Genişletmek için tıkla... Bu almacna versiyonu ben Türkçe bakıyorumm
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 14 Nisan 2024 #10 YüzbaşıJohnPrice dedi: Yazılımı son güncellemeler ile düzeldi ve evet boşluk tuşunda yay sesi var biraz. Genişletmek için tıkla... Yay sesi olmasa da açıkçası fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Yazılımı düzeldi ise indirimde uygun fiyatlardan bakılabilir. cti real dedi: Hocam neden beğenmediğinizi öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İyi bir model değil. Trendyol'da bu şekilde çok fazla ne olduğu belli olmayan görüntü olarak güzel modeller satılıyor. legend2131 dedi: Abi bütün klavye önerilerinde sen vardın seni etiketlmeyi düşünüyordum daha etiketlemeden gelmişsin sağ olasın. Bu almacna versiyonu ben Türkçe bakıyorumm Genişletmek için tıkla... Almanca olması bir sorun yaratmıyor. Windows üzerinde Türkçe düzende ise Almanca tuşlar Türkçe basıyor. Türkçe tuşların yerini ezbere biliyorsanız Türkçe bir klavye gibi kullanırsınız.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Yazılımı son güncellemeler ile düzeldi ve evet boşluk tuşunda yay sesi var biraz. Genişletmek için tıkla... Yay sesi olmasa da açıkçası fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Yazılımı düzeldi ise indirimde uygun fiyatlardan bakılabilir. cti real dedi: Hocam neden beğenmediğinizi öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İyi bir model değil. Trendyol'da bu şekilde çok fazla ne olduğu belli olmayan görüntü olarak güzel modeller satılıyor. legend2131 dedi: Abi bütün klavye önerilerinde sen vardın seni etiketlmeyi düşünüyordum daha etiketlemeden gelmişsin sağ olasın. Bu almacna versiyonu ben Türkçe bakıyorumm Genişletmek için tıkla... Almanca olması bir sorun yaratmıyor. Windows üzerinde Türkçe düzende ise Almanca tuşlar Türkçe basıyor. Türkçe tuşların yerini ezbere biliyorsanız Türkçe bir klavye gibi kullanırsınız.