1500 TL'ye klavye önerisi

K617 yay sesi sorunlu bir klavye. Ayrıca çok oynamadığı için manyetik alması da mantıksız.

Yapabileceği en kötü tercihlerden olur.

Bunu alabilirsin.

Arada oyun oynama ihtimaline karşı mantıklı olabilir hocam. Ayrıca daha çok tuş istesem Aula F87 önereceksiniz sanırım. Benim profilimdeki kullanıcı için bütçe artırmaya gerek var mı bilmiyorum.

Evet.

Eki Görüntüle 2655849
Herkesin önerdiği yedek olarak bile durabilecek bir ürün tek sorunu satıcısı sanırım. Hakkında olumsuz yorumlar var satıcının.

Arada oyun oynama ihtimaline karşı mantıklı olabilir hocam. Ayrıca daha çok tuş istesem Aula F87 önereceksiniz sanırım. Benim profilimdeki kullanıcı için bütçe artırmaya gerek var mı bilmiyorum.

Ucuz manyetik alınmaz. Alacaksanız minimum W60 alın. Gasket olmasına dikkat edin. Üstteki attıklarımdan seçebilirsiniz. Bütçe çıkarsa F87 tabii daha iyi olur.

K870T Pro 3 ün fazla tuşu olması güzel ama Türkçe seçeneği var mı, kronik sorunu var mı?

Royal R65, K870T Pro 3 ve bütçeyi artırırsak Aula F87 siz olsanız bunlardan hangisini seçerdiniz?

Royal R65, K870T Pro 3 ve bütçeyi artırırsak Aula F87 siz olsanız bunlardan hangisini seçerdiniz?​

F87 seçerim.

K870T Pro 3'ün fazla tuşu olması güzel ama Türkçe seçeneği var mı, kronik sorunu var mı?

Türkçe seçeneği yok. Bildiğim herhangi bir kronik sorunu yok.

F87 Pro var Türkçe olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı