1500 TL'ye klavye tavsiyesi

sm0w

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
  • Redragon k617.
  • Redragon K616 Fizz Pro.
  • Ajazz ak680.
  • Rampage ally k11.
  • Rampage b-atom
  • Rampage ghost.

1500TL bütçem var, bunlardan hangisini seçmeliyim? Başka klavye tavsiye önereceklere şunu söyleyeyim kesinlikle blue switch kullanmam öneride bulunmayın.

Dayanıklılık önemli hor kullanabilirim klavyeyi ve ağırlıklı olarak CS oynayacağım.

Numpadsiz olacak klavye, alanım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaklaşık 1 yıldır Ajazz AK680 kullanıyorum oldukça tok bir sesi var memmunum.

Redragon k617fizz pro veya düzünü alabilirsiniz. Rampageden uzak durun. Ajazz da kaliteli ancak rgb değil.

Yaklaşık 1 yıldır Ajazz AK680 kullanıyorum oldukça tok bir sesi var memmunum.
hocam sağolun sesi ve görünüşü olarakk ben çok almak istedim fakat klavyeyi hor kullanan birisiyim ve biaç video da switchleri dayanmıyor deniliyor ondan korkuyorum deneyimleriniz nasıldı

hocam ağustosa doğru alıcağım için birden fazla mağaza tarafından satılan ürünlere bakıyorum ağustosa kalırsa ona bakabilirim

hocam sağolun sesi ve görünüşü olarakk ben çok almak istedim fakat klavyeyi hor kullanan birisiyim ve biaç video da switchleri dayanmıyor deniliyor ondan korkuyorum deneyimleriniz nasıldı
Benim sorunsuz çalışıyor içinde yedek switch çıkıyor 1 yılda bi tane h tuşu iki kere basmaya başladı değiştirdim düzeldi.

Kalır hocam merak etme Sinerji güzel bir site. Ürünlerin stokları oluyor hep bu bütçede en iyisi bu zaten.

Redragon k617fizz pro veya düzünü alabilirsiniz. Rampageden uzak durun. Ajazz da kaliteli ancak rgb değil.
rgb evet önemli ama daha çok kalite önemli hocam o klavyeyi ben beğendim fakat switchleri dayanmıyor diyorlar ben özellikle yazdım sert kullanıyorum diye redragon hakkında biri kablolu diğeri kablosuz oraya yazdıklarımın ben başka fark görmedim ama hiç Redragon K616 Fizz Pro. hakkında video veya inceleme görmediğim için ona çekiniyorum

Hocam ben bu klavyeyi bir kere tokatladım maden suyu döktüm kahve döktüm hâlâ sorunsuz çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…