Kalırsa sizin önerdiğiniz klavyeyi alacağım kalmaz ise ya Redragon'ya Ajazz alacağım hocam sağ olun öneri için bu arada bir de siz kullandınız mı bu klavyeyi
hocam Royal Kludge R65 Phantom önerisi geldi bunu alacağım herhalde (kalırsa) siz ne düşünüyorsunuz bir de bana Ajazz ve Redragon arasında net bir cevap verir misiniz dayanıklılık üzerinden
Ajazz'ın soketi dahi kalitesiz. Bende vardı, Type-C yeri çok az tak çıkar yapmama rağmen bozuldu bayağı eskiden klavye bilmiyordum o zamanlar. Royal Kludge Ajazz'dan iyi marka zaten, Switchleri gayet iyi fiyatına göre gasket Mount bir de. 16.8 milyon RGB, ve bence en önemlisi VIA destekliyor. Bu sayede driveri bayağı açık.
Ajazz'ın soketi dahi kalitesiz. Bende vardı, Type-C yeri çok az tak çıkar yapmama rağmen bozuldu bayağı eskiden klavye bilmiyordum o zamanlar. Royal Kludge Ajazz'dan iyi marka zaten, Switchleri gayet iyi fiyatına göre gasket Mount bir de. 16.8 milyon RGB, ve bence en önemlisi VIA destekliyor. Bu sayede driveri bayağı açık.
Ajazz'ın soketi dahi kalitesiz. Bende vardı, Type-C yeri çok az tak çıkar yapmama rağmen bozuldu bayağı eskiden klavye bilmiyordum o zamanlar. Royal Kludge Ajazz'dan iyi marka zaten, switchleri gayet iyi fiyatına göre gasket Mount bir de. 16.8 milyon RGB, ve bence en önemlisi VIA destekliyor. Bu sayede driveri bayağı açık.