1500 TL'ye klavye ve mouse önerisi

Bütçe
1500

Melihkw

Decapat
Daha fazla  
Msi Vigor GK30 Combo White alınır mı?
Arkadaşlar ilk kez doğru düzgün bir PC topluyorum, eskiden hep dandik klavyeler ve mouseler kullanıyordum ve bundan dolayı ufak tefek sıkıntısı olsa da fark etmez benim için ama tabii ki de bu ikiliden daha uygunu varsa yazabilirsiniz. Bütçe: 1500.

Son düzenleyen: Moderatör:

Set alacaksanız önerim budur.

Set olmayacaksa:

Hocam minik bir sıkıntı var o da attığınız setin kulaklık mouse seti olması. Ama gerçekten güzel set.

Güzel klavye. Hem hot swap hem red Switch hem de ucuz. Tek dezavantajı sadece kablosuz kullanılabiliyor olması. Dolsyısıyla pil gerektirmesi.

Ajazz STK önermiyorum bu bütçeye. Dierya DK61 çok çok daha iyi bir tercih.

Kalan paraya da Delux M800.

Güzel klavye. Hem hot swap hem red Switch hem de ucuz. Tek dezavantajı sadece kablosuz kullanılabiliyor olması. Dolsyısıyla pil gerektirmesi.
Bir de aydınlatması yok ama es geçilebilir bir özellik bana kalırsa. Hotswap olması bile yetiyor, ha ille de aydınlatma olacaksa ona göre de öneri yapabiliriz.

Bir de aydınlatması yok ama es geçilebilir bir özellik bana kalırsa. Hotswap olması bile yetiyor, ha ille de aydınlatma olacaksa ona göre de öneri yapabiliriz.

Benim için aydınlatma bir kriter değil hocam. Hatta olmayan sade modeller daha hoşuma gidiyor. Farede bir tekerleğinde aydınlatma olması kafi benim için. Klavyede ise hiç aramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…