Mevkiniz nedir?
Mevkin ne. Hangi marka istiyorsun ve halı saha için mi yok bir futbol kulübü için falan mı?
Mevkin ne. Hangi marka istiyorsun ve halı saha için mi yok bir futbol kulübü için falan mı?
Şunları önerebilirim;
![]()
Krampon / Futbol Ayakkabısı - Beyaz - Viralto I MG/AG
Krampon / Futbol Ayakkabısı - Beyaz - Viralto I MG/AG null FELX-H'li MG/AG tabanı, geniş dili ve kalın gövdesi ile Viralto I, her türlü kuru zeminde (çim veya sentetik) mükemmel yer tutuş ve denge sağlayacakwww.decathlon.com.tr
Kral indirime giriyor arada ben indirimdeyken almıştım 1299TL'ye. Model: Predator accuracy 4
Şunları önerebilirim;
![]()
Krampon / Futbol Ayakkabısı - Beyaz - Viralto I MG/AG
Krampon / Futbol Ayakkabısı - Beyaz - Viralto I MG/AG null FELX-H'li MG/AG tabanı, geniş dili ve kalın gövdesi ile Viralto I, her türlü kuru zeminde (çim veya sentetik) mükemmel yer tutuş ve denge sağlayacakwww.decathlon.com.tr
Şu an o lesconu kullanıyorum bayağı kötü durumda kipsta hakkındada olumlu görüşlerim yok biraz daha yüksek fiyata daha kalitelileri bulunur mu?
Kenara yazdım hocam teşekkür ederim başka önerileri olan yazabilir biraz daha aşabilirim bütçeyi.
![]()
adidas Predator Accuracy.4 FG Erkek Siyah Çim Saha Kramponu
Intersport'ta adidas Predator Accuracy.4 FG Erkek Siyah Çim Saha Kramponu modelini keşfet. Sporda en iyisi sen ol!www.intersport.com.tr
Şu nasıldır sizce?
Hocam o attığınız krampon iyi fakat orijinalliği tartışılır. Ben size bir tane daha öneri atayım.
![]()
Nike Phantom GX 2 Club Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu
Nike Phantom GX 2 Club Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Hocam o attığınız krampon iyi fakat orijinalliği tartışılır. Ben size bir tane daha öneri atayım.
![]()
Nike Phantom GX 2 Club Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu
Nike Phantom GX 2 Club Düşük Bilekli Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.