1500 TL'ye krampon önerisi

Finn03

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Normalde 43 numara ayakkabı giyiyorum. 44 numara krampon alacağım 1500TL'ye kadar çıkabilirim. Güzel beni uzun süre idare edebilecek krampon istiyorum. Simdiden teşekkür ederım.

Kral indirime giriyor arada ben indirimdeyken almıştım 1299TL'ye. Model: Predator Accuracy 4

Şunları önerebilirim;

Şu an o lesconu kullanıyorum bayağı kötü durumda kipsta hakkındada olumlu görüşlerim yok biraz daha yüksek fiyata daha kalitelileri bulunur mu?

Kral indirime giriyor arada ben indirimdeyken almıştım 1299TL'ye. Model: Predator accuracy 4

Kenara yazdım hocam teşekkür ederim başka önerileri olan yazabilir biraz daha aşabilirim bütçeyi.

Şunları önerebilirim;

Şu nasıldır sizce?

Son düzenleme:
Şu an o lesconu kullanıyorum bayağı kötü durumda kipsta hakkındada olumlu görüşlerim yok biraz daha yüksek fiyata daha kalitelileri bulunur mu?

Kenara yazdım hocam teşekkür ederim başka önerileri olan yazabilir biraz daha aşabilirim bütçeyi.

Şu nasıldır sizce?

Hocam o attığınız krampon iyi fakat orijinalliği tartışılır. Ben size bir tane daha öneri atayım.

o krampon orjinal normaldede ucuz olan bir adidas kramponu ama hala karar veremedim gönlüm adidastan yana sanırsam
Hocam o attığınız krampon iyi fakat orijinalliği tartışılır. Ben size bir tane daha öneri atayım.

O krampon orijinal normaldede ucuz olan bir Adidas kramponu ama hala karar veremedim gönlüm Adidas'tan yana sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı