1500 TL'ye Lian Li Lancool 215 alınır mı?

Merhaba konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama LIAN LI LANCOOL 215 RGB TG MIDI ATX kasadan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum

Merhaba konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama Lian Li LANCOOL 215 RGB TG MIDI ATX kasadan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum.

Çok memnunum. Saymadım ama bir sürü rengi var. İsterseniz komple renkleri kapatabiliyorsunuz. Alttaki Lian Li markasının yazısını beğenmemiştim ama kullanırken çok fazla kötü görünmediğimi fark ettim. Kısacası alabilirsiniz güzel kasa.

Kardeşim selamlar. Ben de bi soru sormak istiyorum. Fanların ses, gürültü seviyesinden bahsedebilir misin? Mesela standart olarak kaç rpm de dönüyor? ,Silent modda kaç rpm dönüyor?. Ve mod lara göre ses, gürültü seviyeleri kulağa göre nasıl? Fan sesine karşı baya takıntılıyım.

Kardeşim selam. Ben de bir soru sormak istiyorum. Fanların ses, gürültü seviyesinden bahsedebilir misin? Mesela standart olarak kaç RPM de dönüyor? Silent modda kaç RPM dönüyor? Ve modlara göre ses, gürültü seviyeleri kulağa göre nasıl? Fan sesine karşı bayağı takıntılıyım.

Aleykümselam kardeşim. Bana göre çok aşırı sessiz. Sistemi yoracak kadar çok uygulama açmadıkça fan sesini duymak için kulağınızı fana yapıştırmanız gerek. Eğer isterseniz eve geçince video da atabilirim.

Aleykümselam kardeşim. Bana göre çok aşırı sessiz. Sistemi yoracak kadar çok uygulama açmadıkça fan sesini duymak için kulağınızı fana yapıştırmanız gerek. Eğer isterseniz eve geçince video da atabilirim.
Valla videoya gerek yok kardeşim. Sağolasın. İçi geniş bi kasa arıyorum aslında. Büyüüük olsun. Rbg hiç istemiyorum. Boşuna fiyat şişiyor. Keşke fansız olarak satsalar. Elimde çok güzel marka fanlar var zaten. Benim kasa zalman z3 plus. Öndeki floopy disk kanlları fanı kapatıyor aslında ve kullanmıyorum o bölümü zaten. Hatta üst fanları devre dışı bıraktım. Sadece önde 1 tane 12cm fan ve arkada egzost var mükemmel soğutma sağlıyor. Boşta 37 38, yükte max 51 lerde sıcaklık. Üst fanlar kesinlikle hikâye. Her türlü kombinasyonu denedim ve ölçülerde en iyisi bunu buldum. Kasa değiştirme isteğim esasen 3.1 ve 3.2 usb kasa üstünde kullanamıyorum. Bi de üst usb girişlerinde temassızlık var, o canımı sıkıyor. Msi center dan silent mod da hiç ses vs yok ve süper.

Vallahi videoya gerek yok kardeşim. Sağ olasın. İçi geniş bir kasa arıyorum aslında. Büyüüük olsun. Rbg hiç istemiyorum. Boşuna fiyat şişiyor. Keşke fansız olarak satsalar. Elimde çok güzel marka fanlar var zaten. Benim kasa Zalman Z3 Plus. Öndeki floopy disk kanlları fanı kapatıyor aslında ve kullanmıyorum o bölümü zaten. Hatta üst fanları devre dışı bıraktım. Sadece önde 1 tane 12cm fan ve arkada egzozt var mükemmel soğutma sağlıyor. Boşta 37 38, yükte Max 51'lerde sıcaklık. Üst fanlar kesinlikle hikâye. Her türlü kombinasyonu denedim ve ölçülerde en iyisi bunu buldum. Kasa değiştirme isteğim esasen 3.1 ve 3.2 USB kasa üstünde kullanamıyorum. Bir de üst USB girişlerinde temassızlık var, o canımı sıkıyor. MSI Center'dan silent mod da hiç ses vs yok ve süper.

Şu an evdeki ilk bilgisayarımın kasası da Z3 Plus ama ikisi arasında çok fark var görüntü, kullanılabilirlik, genişlik, sessizlik, soğutma gibi konuların hepsinde Lian Li üstün aldığına pişman olmazsın ama gene de zevk meselesi. Herhangi bir teknoloji mağazasından gözünle görüp alabilirsin.

Lian Li lancool 215 RGB tg mıdı ATX kasa şu an fiyat olarak 2.000TL bandında. Değer mi sizce? ( bütcede sorun yok )

Bu fiyata daha iyi kasa var mı onu bilmiyorum. O konuyla ilgili forumda daha bilgili kişiler var. Eğer kasanın kendisiyle ilgili aklında soru işareti varsa onu cevaplayayım. 1 senedir kullanıyorum çok memnunum. Aklımda soru işaretiyle almıştım. Sessiz çalışması görüntüsü ve kalitesi pişman etmedi.

Bu fiyata daha iyi kasa var mı onu bilmiyorum. O konuyla ilgili forumda daha bilgili kişiler var. Eğer kasanın kendisiyle ilgili aklında soru işareti varsa onu cevaplayayım. 1 senedir kullanıyorum çok memnunum. Aklımda soru işaretiyle almıştım. Sessiz çalışması görüntüsü ve kalitesi pişman etmedi.

Teşekkürler cevabınız yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı