V vukado_82 Ziyaretçi 10 Ocak 2015 #11 Kesinlikle 2 çekirdekli işlemci kullanma aksi takdirde zararlarını görebilirsin. Ekran kartına yatırım yapıp işlemciden kısan sonra da başı yanan kişiler tanıdım.
Kesinlikle 2 çekirdekli işlemci kullanma aksi takdirde zararlarını görebilirsin. Ekran kartına yatırım yapıp işlemciden kısan sonra da başı yanan kişiler tanıdım.
C CmSistem Hectopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ocak 2015 #12 1.Benim önerdiğim sistemi alın far cry4de 30 40 fps çekersiniz high ayarlarda.sizin sistemdeki ekran kartı çöp. 2.Neden TECHNOPAT'ın uygun bütçeli sistemli videodaki sistem 2 çekirdekli çatır çatır çalıştırıyor.
1.Benim önerdiğim sistemi alın far cry4de 30 40 fps çekersiniz high ayarlarda.sizin sistemdeki ekran kartı çöp. 2.Neden TECHNOPAT'ın uygun bütçeli sistemli videodaki sistem 2 çekirdekli çatır çatır çalıştırıyor.
V vukado_82 Ziyaretçi 10 Ocak 2015 #13 CmSistem dedi: Benim önerdiğim sistemi alın far cry4de 30 40 fps çekersiniz high ayarlarda.Bu sistemdeki ekran kartı çöp Neden TECHNOPAT'ın uygun bütçeli sistemli videodaki sistem 2 çekirdekli çatır çatır çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla... İ5 4460 işlemciden daha mı iyi diyorsunuz?
CmSistem dedi: Benim önerdiğim sistemi alın far cry4de 30 40 fps çekersiniz high ayarlarda.Bu sistemdeki ekran kartı çöp Neden TECHNOPAT'ın uygun bütçeli sistemli videodaki sistem 2 çekirdekli çatır çatır çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla... İ5 4460 işlemciden daha mı iyi diyorsunuz?
C CmSistem Hectopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ocak 2015 #14 Bu işlemci overclockla 3.6 ghz ye çıkıyor.Çıkmadan oynarsınız benim dediğim ayarlarda Far Cry 4'ü ve overclokla neredeyse eş kademeye geliyorlar.
Bu işlemci overclockla 3.6 ghz ye çıkıyor.Çıkmadan oynarsınız benim dediğim ayarlarda Far Cry 4'ü ve overclokla neredeyse eş kademeye geliyorlar.