Forumda birkaç konuda gezindim ama tam olarak aradığım şeyi bulamadım. Öncelikle bütçem çok fazla değil bu yüzden membran istiyorum. Membran istememdeki neden biraz da kaliteli marka istemem. Tanınmadık ve uygulaması olmayan bir klavye istemiyorum. Logitech, SteelSeries, Razer gibi uygulaması olan bir klavye istiyorum. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Bu yüzden aşırı pahalı bir şey almak istemedim. Set dizmek istiyorum dürüst davranmak gerekirse. Klavye, mouse ve kulaklık önerilerinize açığım. Klavyede 1500, farede 1000'i geçmeyi düşünmüyorum. 1500 dememin sebebi Apex 3 klavye için. Normalde o kadar bile açılmak istemiyorum. Kulaklık içinde aradığım tek şey kaliteli mikrofon. Uygulaması olmak zorunda değil.
Bunlar klavyeler.Bu bütçede mekanik olup güzel seçenekler de var ama madem ki membran istiyorsunuz:
Corsair K55 RGB PRO XT Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K55 RGB PRO XT Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K55 RGB PRO XT Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.413,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V2 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mekanik olup bilindik bir marka olacaksa sorun değil ama hiç duymadığım bir marka olacaksa pek taraftarı değilim açıkçası. Işıklandırma gibi konular için uygulama istiyorum bu arada. Ayrıca Rampage ürünleriyle yıldızım pek barışık değil, başka öneriniz varsa çok memnun olurum. Razer'da v2 ile v3 arasındaki fark nedir? Bu üçünün arasında kalsanız, siz hangisini tercih ederdiniz?Bunlar klavyeler.
Fare olarak:
Rampage FURY Z Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage FURY Z Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage FURY Z Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.219,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklık için bütçe nedir?
Fury Z gayet iyi bir fare, diğer Rampage ürünleri gibi değil.
Kronik sorunlu diyorlar.Logitech G213 Prodigy RGB Türkçe Gaming Klavye (920-008094) - Laptop.Com.TR
G213'te bulunan her bir tuş, dokunma deneyimini geliştirecek şekilde tasarlanmıştır ve standart klavyelerden 4 kata kadar daha fazla olacak şekilde son derecewww.laptop.com.tr
Kuzenim kullanıyor memnun.
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeMekanik olup bilindik bir marka olacaksa sorun değil ama hiç duymadığım bir marka olacaksa pek taraftarı değilim açıkçası. Işıklandırma gibi konular için uygulama istiyorum bu arada. Ayrıca Rampage ürünleriyle yıldızım pek barışık değil, başka öneriniz varsa çok memnun olurum. Razer'da v2 ile v3 arasındaki fark nedir? Bu üçünün arasında kalsanız, siz hangisini tercih ederdiniz?
Kronik sorunlu diyorlar.
Kronik sorunlu bir model tabii herkes yaşayacak diye bir şey yok ama kronik sorunlu olduğu gerçeği değişmez.Logitech G213 Prodigy RGB Türkçe Gaming Klavye (920-008094) - Laptop.Com.TR
G213'te bulunan her bir tuş, dokunma deneyimini geliştirecek şekilde tasarlanmıştır ve standart klavyelerden 4 kata kadar daha fazla olacak şekilde son derecewww.laptop.com.tr
Kuzenim kullanıyor memnun.
Kulaklık için bir bütçe düşünmedim. Şu an Rampage'ın SN-RX8 modelini kullanıyorum ve mikrofonu çok iyi ama deri kısımları çok kötü olduğu için sadece mikrofonunu kullanıyorum. Öneriniz ne olur?HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK50 Low Profile Kailh Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.053,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu bilin, kalih switchler biraz dayanıksız.
Yurt dışı kabul ise:
Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...tr.banggood.com
Fare olarak Darmoshark M3 öneririm. ConnectGame sitesinden alın.
Kronik sorunlu bir model tabii herkes yaşayacak diye bir şey yok ama kronik sorunlu olduğu gerçeği değişmez.