kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.149 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Temmuz 2022 #21 Caner Acar dedi: Evet youtube ve twitch için, peki bu mikrofon için alınacak sünger kare mi olacak? yoksa normal sünger takmak yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Rode NT USB sünger ile kullanılmaz hocam. Pop filtresi var önüne takılan, sünger ile kullanılabilecek bir mikrofon değil yani.
Caner Acar dedi: Evet youtube ve twitch için, peki bu mikrofon için alınacak sünger kare mi olacak? yoksa normal sünger takmak yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Rode NT USB sünger ile kullanılmaz hocam. Pop filtresi var önüne takılan, sünger ile kullanılabilecek bir mikrofon değil yani.
Caner Acar Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 132 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #22 kaane dedi: Rode NT USB sünger ile kullanılmaz hocam. Pop filtresi var önüne takılan, sünger ile kullanılabilecek bir mikrofon değil yani. Genişletmek için tıkla... Mini modelini alacağım, normal modelini değil.
kaane dedi: Rode NT USB sünger ile kullanılmaz hocam. Pop filtresi var önüne takılan, sünger ile kullanılabilecek bir mikrofon değil yani. Genişletmek için tıkla... Mini modelini alacağım, normal modelini değil.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.149 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Temmuz 2022 #23 Caner Acar dedi: Mini modelini alacağım, normal modelini değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, Rode NT Mini için hiçbir şey almanıza gerek yok aslında. Bilgisayara takıp masaya koyduğunuzda tamamen hazır olmuş oluyor.
Caner Acar dedi: Mini modelini alacağım, normal modelini değil. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, Rode NT Mini için hiçbir şey almanıza gerek yok aslında. Bilgisayara takıp masaya koyduğunuzda tamamen hazır olmuş oluyor.
Caner Acar Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 132 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #24 kaane dedi: Anladım hocam, Rode NT Mini için hiçbir şey almanıza gerek yok aslında. Bilgisayara takıp masaya koyduğunuzda tamamen hazır olmuş oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır , yardımınız için teşekkürler. İyi akşamlar.
kaane dedi: Anladım hocam, Rode NT Mini için hiçbir şey almanıza gerek yok aslında. Bilgisayara takıp masaya koyduğunuzda tamamen hazır olmuş oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır , yardımınız için teşekkürler. İyi akşamlar.