Öncelikle herkese merhabalar, 1500 TL bir bütçem var ve güzel bir monitör almak istiyorum, rekabetçi oyunlar ile pek aram yok. Yalnızca aldığım görüntünün güzel olmasını istiyor, görselliğe önem veriyorum. 27 inç ve curved bir monitör var ise çok güzel olur fakat bildiğiniz ve önerdiğiniz güzel görüntü veren bir monitör var ise onlara da bakmak isterim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Öncelikle herkese merhabalar, 1500 TL bir bütçem var ve güzel bir monitör almak istiyorum, rekabetçi oyunlar ile pek aram yok. Yalnızca aldığım görüntünün güzel olmasını istiyor, görselliğe önem veriyorum. 27 inç ve Curved bir monitör var ise çok güzel olur fakat bildiğiniz ve önerdiğiniz güzel görüntü veren bir monitör var ise onlara da bakmak isterim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Öncelikle sorayım: Ne tarz oyunlar oynarsın? Eğer CS:GO, Valorant tarzı Online FPS oynuyorsan ona göre tavsiye vereyim. Eğer Online FPS oynarsan 144Hz bir monitör işini görür hikaye oyunları oynayacaksan da 60Hz monitör yeter de artar.
Öncelikle sorayım: Ne tarz oyunlar oynarsın? Eğer CS:GO, Valorant tarzı Online FPS oynuyorsan ona göre tavsiye vereyim. Eğer Online FPS oynarsan 144Hz bir monitör işini görür hikaye oyunları oynayacaksan da 60Hz monitör yeter de artar.