PlayStation 4 için monitör arıyorum. Çok fazla hikayeli oyun oynamayacağım o yüzden ortalamanın altında olabilir. Bütçem de çok fazla değil zaten 1000-1500 arası. Rica etsem yardım eder misiniz?
PlayStation 4 için monitör arıyorum. Çok fazla hikayeli oyun oynamayacağım o yüzden ortalamanın altında olabilir. Bütçem de çok fazla değil zaten 1000-1500 arası. Rica etsem yardım eder misiniz?
Bütçenizi biraz aşıyor ama daha altındaki monitörlerin markalarını bilmediğim için tavsiye etmem doğru olmaz.
Önceden bizzat kullandığım bir monitör.
2. El pazarında da şansını deneyebilirsin
En ucuz ViewSonic VA2223-H 21.5" 5 ms Full HD Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VA2223-H 21.5" 5 ms Full HD Monitör özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung LS22F350FHRXUF 21.5" 60Hz 5ms (Analog+HDMI) Full HD LED Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Sizce bu monitör nasıl? Bahsettiğim fiyat aralığında değil belki o yüzden söylememiş olabilirsiniz ama indirimde olduğu için gözüme çarptı yorumlarında da neredeyse kötü yorum yok.