ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ocak 2022 #1 1500 lirayı geçmemeye çalışıp 75 Hz bir monitör bakıyoruz.
nigelhayesdavis Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 906 30 Ocak 2022 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bütçeyi az artırıp 144hz monitör alma şansın var mı?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bütçeyi az artırıp 144hz monitör alma şansın var mı?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 5 Çözümler 21 30 Ocak 2022 #3 Hocam almışken 144 alın derim bende zamanında 75 aldım bir sıkıntım yok ama hep acaba diyorum.
GokyuzuLimit Zeptopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #4 Hocam bu monitör uygundur ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum. ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Hocam bu monitör uygundur ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum. ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ocak 2022 #5 nigelhayesdavis dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bütçeyi az artırıp 144hz monitör alma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... hmmm ruzgaraz dedi: hmmm Genişletmek için tıkla... olabilir galiba çok güzel bir tavsiye teşekkür ederim
nigelhayesdavis dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bütçeyi az artırıp 144hz monitör alma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... hmmm ruzgaraz dedi: hmmm Genişletmek için tıkla... olabilir galiba çok güzel bir tavsiye teşekkür ederim
nigelhayesdavis Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 906 30 Ocak 2022 #6 GokyuzuLimit dedi: Hocam bu monitör uygundur ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum. ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyata 75hz 4ms pek iyi değil ya.
GokyuzuLimit dedi: Hocam bu monitör uygundur ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum. ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyata 75hz 4ms pek iyi değil ya.
ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ocak 2022 #7 GokyuzuLimit dedi: Hocam bu monitör uygundur ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum. ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... hocam galiba arkadaşın dediği 144 HZ monitörü alcam ama ginede sizede teşekkür ederim nigelhayesdavis dedi: Bu fiyata 75hz 4ms pek iyi değil ya. Genişletmek için tıkla... nigelhayesdavis dedi: Bu fiyata 75hz 4ms pek iyi değil ya. Genişletmek için tıkla... ancak sizin dediğiniz bambaşka bişi onu alcam
GokyuzuLimit dedi: Hocam bu monitör uygundur ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum. ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ViewSonic VA2405-H 24" 4ms Full HD Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... hocam galiba arkadaşın dediği 144 HZ monitörü alcam ama ginede sizede teşekkür ederim nigelhayesdavis dedi: Bu fiyata 75hz 4ms pek iyi değil ya. Genişletmek için tıkla... nigelhayesdavis dedi: Bu fiyata 75hz 4ms pek iyi değil ya. Genişletmek için tıkla... ancak sizin dediğiniz bambaşka bişi onu alcam
nigelhayesdavis Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 906 30 Ocak 2022 #8 ruzgaraz dedi: hocam galiba arkadaşın dediği 144 HZ monitörü alcam ama ginede sizede teşekkür ederim Eki Görüntüle 1289116 Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz çok müteşekkir olurum. Şimdiden sağolun.
ruzgaraz dedi: hocam galiba arkadaşın dediği 144 HZ monitörü alcam ama ginede sizede teşekkür ederim Eki Görüntüle 1289116 Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz çok müteşekkir olurum. Şimdiden sağolun.
ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ocak 2022 #9 Çözüm işareti yok acaba bir moderatörmü çağırsak @Recep Baltaş
GokyuzuLimit Zeptopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #10 ruzgaraz dedi: Hocam galiba arkadaşın dediği 144 Hz monitörü alacağım ama yine de size de teşekkür ederim. Eki Görüntüle 1289116 Ancak sizin dediğiniz bambaşka bir şey ruzgaraz dedi: Hocam galiba arkadaşın dediği 144 Hz monitörü alacağım ama yine de size de teşekkür ederim. Eki Görüntüle 1289116 Ancak sizin dediğiniz bambaşka bir şey onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... İstediğiniz fiyata sadece onu bulabildim.
ruzgaraz dedi: Hocam galiba arkadaşın dediği 144 Hz monitörü alacağım ama yine de size de teşekkür ederim. Eki Görüntüle 1289116 Ancak sizin dediğiniz bambaşka bir şey ruzgaraz dedi: Hocam galiba arkadaşın dediği 144 Hz monitörü alacağım ama yine de size de teşekkür ederim. Eki Görüntüle 1289116 Ancak sizin dediğiniz bambaşka bir şey onu alacağım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... İstediğiniz fiyata sadece onu bulabildim.