1500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
bin beş yüz

the rayz

Centipat
Daha fazla  
Önceden Rampage KM-99 Double klavye mouse setindeki mouse'u kullanıyordum. Böyle ele oturabilecek bir mouse arıyorum. CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum, özellikle FPS oyunları benim için önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Maximum harcayabileceğim bütçe 1600 TL.

Şu anda yedekte duran Gamepower bane fareyi kullanıyorum 725Hz veriyor 2500DPI sanirsam ama altındaki skatezler iyice yitirmiş özeligini ve çok agir idarethen kulandigimdan daha iyi ve performansli bir mouse önerirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Önceden Rampage km-99 Double klavye mouse setindeki fareyi kullanıyordum. Böyle ele oturabilecek bir mouse arıyorum. CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum, özellikle FPS oyunları benim için önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Maximum harcayabileceğim bütçe 1600 TL.

Şu anda yedekte duran Gamepower bane fareyi kullanıyorum 725Hz veriyor 2500DPI sanirsam ama altındaki skatezler iyice yitirmiş özeligini ve çok agir idarethen kulandigimdan daha iyi ve performansli bir mouse önerirseniz sevinirim.

Hocam tutuş şekliniz nedir? Claw ise bu model size uygundur. Bir yıldan uzun süredir kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. Fiyatına göre güzel ve sağlam.

Arkadaşın dediği SC680'de güzel ama malzeme kalitesi kötü diyenler gördüm, pil olarak 50mAh daha fazla ama Furylevel Z1 daha hafif. İkisi de üzmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı