1500 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1500

Reaste

Centipat
Katılım
11 Eylül 2023
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba ilerleyen dönemde profesyonel derecede Valorant oynayacağımdan ötürü kendime mouse pad bakıyordum. Control, Speed veya hybrid mi alsam karar veremediğimden ötürü buraya yazıyorum. Ancak şu anda kullandığım skatezlerim Speed. Kullandığım mouse Logitech G PRO X Superlight 800 DPI kullanmaktayım oyun içi sens 0.25. yoğun bir şekilde entry ve öncü oynamaktayım şu an baktığım 2 adet mouse pad var Wraith Spirit of Aim Mousepad, Amazon.com.tr şu anda Wraith e-spordan Speed olanı sipariş verdim ancak iptal edebilirim. Gerçekten çok arada kaldım. Wraith olan Speed ve hybrid olarak 2 çeşide ayrılıyor hybrid olana dönmeyi düşünüyorum ancak sizin fikrinizde çok önemli şu an benim için.
 
Hocam nedendir bilmem SS Qck beni hiç tatmin etmiyor, sizin yerinizde olsam bende aynı siparişi verirdim, speede alışmanız biraz zor olabilir belki ilk zamanlarda ama tatmin eder ve üzmez sizi.
 
Logitech G PRO X Superlight ve SteelSer'es Qck XL kullanıyorum. Faremi stok skazetleri ile bir yıl kadar kullandım ancak Wraith Hoverpad geçtikten sonra speed anlamında bir miktar daha iyileşme oldu. Bu ikiliyi kullanacaksanız eğer oldukça kontrollü bir deneyim verecek. Qck kaliteli bir ürün, iyi bir skatez ile birleştirirseniz alışmanız çok sürmez. Dengeli bir kullanım sunduğunu söyleyebilirim.
 
SteelSeries QCK Heavy XLarge mousepad üzerine çok kullandım, Gigantus v2 vs. ama bunun tadı bir başka.
 
Mouse pad tercihinizi oynadığınız oyun ve oyunlara göre seçmelisiniz.
Wraith'in ürününü denemedim fakat son zamanlarda çok iyi işler yapıyorlar. Bu da onlardan bir tanesidir diye düşünüyorum. Speed bir skatez ile hibrit modeli almanız daha sağlıklı olacaktır.

Ayrıca QCK artık çağımızın çok gerisinde kalmış bir mousepad. Bence tercih edilmemesi gerekiyor.
 

Wraith'den siparişimi iptal ettim Speed sipariş vermiştim. Muhtemelen aynı mouse pad in hybrid versiyonunu alacağım aşırı yoğun flick atan bir oyuncuyum hala çok aradayım ancak teşekkür ederim.


QCK'nin eskidiğinin farkındayım ancak kalite denince hala akla gelen isimlerden olduğundan ötürü yazmıştım yani hybrid versiyonunu almayı düşünüyorum ancak yoğun flick atan bir oyuncuyım bu yüzden ötürü hala çok aradayım.

SteelSeries QCK heavy xlarge mouse pad üzerine çok kullandım, Gigantus v2 vs. ama bunun tadı bir başka.

Yani evet çoğu tanıdığım arkadaşımın elinden geçmiş olan bir marka ve kaliteli ama Wraith Speed hala aklımı çok çeliyor. Sanırım Wraith Speed alacağım teşekkürler.
 
Hocam aldınız mı ve memnun musunuz? Speed ve hybrid arasında ben de kaldım. Deneyiminizi merak ediyorum.
 
@devill Hocam arkadaş cevaplamamış,peki siz aldınız mı?

@Reaste hocam hangisini seçtiniz? Bende aradayım da bilgi verirseniz sevinirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…