Önerilerinizi bekliyorum. Kulak üstü kulaklık olursa sevinirim ve kulaklarımı terletmesin uzun süre kullanınca.
JBL T460BT
Kullanıyorum epey terletiyor ve çok cızırtı yapıyor müzik dinlemenin içine ediyor
Beats düşünüyorum ama bilmiyorum nasıl kullanan varsa öneri verebilir mi?
En ucuz Sennheiser HD 450BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sennheiser HD 450BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 4.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Acele Et! Skullcandy Türkiye'de, Sana Özel Büyük İndirim Fırsatlarını Kaçırma. Hemen Alışverişe Başla. Kargo Bedava. %40'a Varan İndirimler. Büyük İndirimler. Taksitli ve Güvenli Alışveriş.
En ucuz Sennheiser HD 450BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sennheiser HD 450BT ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 4.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Jbl T460BT Kulak Üstü Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
www.teknosa.com
Benim arkadaşım bayağı uzun süre kullandı. Okula da getiriyordu. Gayet menun ama bazen notebookta temassızlık olabiliyor. Notebooku aç kapat yapınca düzeliyordu. Muhtemelen notebookla alakalı.
Jbl T460BT Kulak Üstü Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
www.teknosa.com
Benim arkadaşım bayağı uzun süre kullandı. Okula da getiriyordu. Gayet menun ama bazen notebookta temassızlık olabiliyor. Notebooku aç kapat yapınca düzeliyordu. Muhtemelen notebookla alakalı.
Ben uzun süre müzik dinliyorum kulaklarımı çok terletiyor bir süre sonra bunalıp çıkarıyorum.
Ve yüksek ses düşük ses fark etmeksizin çok cızırtılı sesler, şarjı da çok gitmiyor çok dinlediğim için haliyle
Bana da bunu Turkcell'e gittiğimde satış stratejisi yaptığını fark etmediğim biri önermişti bende güvenip aldım.
O zamanlarda Beats düşünüyordum Beats kalmadığı için ellerinde kalanı çıkartmaya çalışıyorlar.
Siz siz olun şu yardımcı eleman arkadaşlara güvenmeyin.