1500 TL'ye Oyun Sistemi Toplama

buarkk68

Hectopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'dan ekran kartı hariç bu parçaları topladım. Hepsiburada'dan da MSI GTX 750 almayı düşünüyorum. Sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı, görüşlerinizi ve bilgilerinizi almak istiyorum.

Screenshot_2015-06-25-20-00-00.png

Anakartı H81M-P33 yapıp artan paraya RAM'i 8GB yapın derim, tek fark Plus'da daha fazla USB 3.0 portu var diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji'nin fiyatlarının dolar yüksek olmasına rağmen çok ucuz olması kafamı karıştırdı daha önce sinerji den parça almamıştım. Güvenilir bir sitemidir sorun çıkarsa vs. ne olur?

Güvenilirdir hocam bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ürünleri sonuçta sinerji üretmiyor. Ne gibi bir sorun çıkabilir düşünceniz var? Bu bütçede çok daha uygun olur sinerji. Ayrıca parça başına 20 30 Tl daha ucuz oluyo genel ürünler totalde 100 200 lira kar ediyosunuz ya da daha iyi bir bileşene yöneliyorsunuz.

Bir soru daha sormak istiyorum. Anakartı H81M-p33 ile değistirdim peki artan parayı ram e ekleyip 8gb mı yapayım yoksa ekran kartına ekleyip MSI GTX 750 ti modelini mi almam daha performanslı ve uygun olur?

Önerdiğim anakart h81m-p33 ten daha iyi. R7 265i önerdim bimekste indirimde olduğu için 750ti dan biraz daha performanslı kart olarak gösteriliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı