Arkadaşlar, herkese merhaba, benim ismim Şahap aranıza yeni katıldım. Sizlerden yakın zaman içerisinde toplamak istediğim bir sistem hakkında ve kafamı kurcalayan bazı problemler hakkında bilgi almak istiyorum...
Amatör fotoğrafçılıkla uğraşan ve oyun oynamayı çok seven bir öğrenciyim haliyle ekonomik sıkıntımız olduğu için maximum 1500 tl olacak şekilde sistem toplamak istiyorum. Teknopat sosyal ve bu konu ile ilgili birçok konu olmasına rağmen hala kafamı kurcalayan bazı sorular var ve ben size onu sormak istiyorum...
1-) Bütçenin kısıtlı olması sebebiyle izlediğim videolar ve yaptığım araştırmalar sonucunda Recep Baltaş'ın da önerdiği gibi bir apu toplamaya karar verdim bu sistem beni hem Photoshop'da hem de oyunlarda 3-4 sene idare eder mi? Yoksa Amd FX serisi bir sistem toplamak daha mı mantıklı olur?
2-) Sistemin eksik veya hatalı yanları var mıdır? Varsa nasıl düzeltebilirim.
3-) Dual Graphic yapmak istediğim için R7 250 ekledim, bunu çıkarıp ssd eklemek mi mantıklı olur böyle kalsın mı?
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar herkesi saygı ile selamlarım... Aklımdaki sistem şu şekilde...
Eki Görüntüle 26595