Pyke_Tyson Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #11 xyxyba dedi: MCHOSE A5 ve VXE R1 SE+ claw tutuş için uygun. ATK A9 vs SC680 palm için uygun. Genişletmek için tıkla... hocam relaxed claw arıyordum ben anlamadım yanlış mı söyledim neden farklı kategori olarak önerdiniz
xyxyba dedi: MCHOSE A5 ve VXE R1 SE+ claw tutuş için uygun. ATK A9 vs SC680 palm için uygun. Genişletmek için tıkla... hocam relaxed claw arıyordum ben anlamadım yanlış mı söyledim neden farklı kategori olarak önerdiniz
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 812 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #12 Pyke_Tyson dedi: Hocam relaxed claw arıyordum ben anlamadım yanlış mı söyledim neden farklı kategori olarak önerdiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir şey önermedim arkadaşların attığı farelerin tutuş özelliklerini attım.
Pyke_Tyson dedi: Hocam relaxed claw arıyordum ben anlamadım yanlış mı söyledim neden farklı kategori olarak önerdiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bir şey önermedim arkadaşların attığı farelerin tutuş özelliklerini attım.
Pyke_Tyson Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2025 #13 xyxyba dedi: Hocam ben bir şey önermedim arkadaşların attığı farelerin tutuş özelliklerini attım. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolun hocam
xyxyba dedi: Hocam ben bir şey önermedim arkadaşların attığı farelerin tutuş özelliklerini attım. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolun hocam
Huseyn12309 Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #14 Pyke_Tyson dedi: bitçemi aşıyor . Max 1800 olabilir Genişletmek için tıkla... ben 1000tl almışdım o yüzden önerdim.
Pyke_Tyson dedi: bitçemi aşıyor . Max 1800 olabilir Genişletmek için tıkla... ben 1000tl almışdım o yüzden önerdim.