1500 TL'ye palm veya claw grip mouse önerisi

Emir122121

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1500 TL bütçem var. 2000 TL'ye esniyebilir. Mouse almayı düşünüyorum. Ne önerirsinizsiniz? Tutuş şeklim palm grip ama claw grip de tutabiliyorum. Elim 18-8.5 cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1500 TL bütçem var. 2000 TL'ye esniyebilir. Mouse almayı düşünüyorum. Ne önerirsinizsiniz? Tutuş şeklim palm grip ama claw grip de tutabiliyorum. Elim 18-8.5 cm.

Sonunda hem yeni hem de konu açarken ki tavsiyeyi dinleyen bir üye.
Ağırlıklı palm tutuyorsun anladığım kadarıyla, DeathAdder V3 bakabilirsin belki.

Sonunda hem yeni hem de konu açarken ki tavsiyeyi dinleyen bir üye.
Ağırlıklı palm tutuyorsun anladığım kadarıyla, DeathAdder V3 bakabilirsin belki.

Öncelikle tessekur ederim. Ama hocam dediğiniz mouse 2500 2500'e darmo shark m3s daha iyi olmaz mı bir de claw gripde önerir misiniz mouse.

Öncelikle tessekur ederim. Ama hocam dediğiniz mouse 2500 2500'e darmo shark m3s daha iyi olmaz mı bir de claw gripde önerir misiniz mouse.
Zam yemiş demek ki.
Alternatif olarak

Hem claw hem palm istediğini kullanabilirsiniz.

herhangi kronik sorunu varmıdır önerirmisiniz bu fiyata

birde bunlarda 4 dongle ile 4 k oluyor mu sadece m3s pro için mi geçerli 4 k m3s pro ile m3 pro farkı nedir

Herhangi kronik sorunu var mıdır önerir misiniz bu fiyata

Bir de bunlarda 4 dongle ile 4 k oluyor mu sadece m3s Pro için mi geçerli 4 k m3s Pro ile M3 Pro farkı nedir?

Kağıt üstünde kronik sorun yok.
4K dongle satış taktiği.
M3S'in yapı kalitesi daha düşük ve daha alçak.

Br ara 1000'e inmişti ve almıştım. Hiç fena değil. Ama dermoshark çok daha ileriye dönük olarka mantıklı olur. Sonradan Dongle ile peformansını da artırırsınız.

M3 Pro donglesiz 2 k hocam değil mi?

Hiç bilgim yok, en az 1KHz'dir.
O yeterli zaten.
İncelemesine baktım da yok.
@DMN hocam bu fareleri daha iyi biliyor.

Tutuş şekline uygun değil, kaliteli mcuya sahip ve yapı kalitesi 1 tık daha iyi olan M3 Pro yerine niye M800 Pro alınsın ki?
Dongle performans arttırmıyor maalesef.

daha iyi biliyor dediğiniz arkadaşa nasıl ulaşabilirim

m3 pro yerine vxe pro naskl tercih olur fikrinizi öğrenmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…