1500 TL'ye protein tozu tavsiyesi

merIyN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, uzun zamandır vücut geliştirme ile uğraşmakta olup daha önce ocn, HIQ, Hardline, bigjoy, mysupplement, myprotein gibi markaların protein tozunu kullandım. Şu an ekonomik durumum çok müsait değil ve bilindik markalar çok pahalı geliyor. Son zamanlarda SSN Sport'su görüyorum. 2.1kg toz 1500TL'ye geliyor, fiyatı çok uygun. Daha önce kullanan oldu mu bu markayı veya başka F/P marka önerecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

SSN 2 kutu bitirip Muzlu ve bisküvili kullandım.
Net öneririm.

Şimdi de çikolatalı sipariş verdim.

SSN 2 kutu bitirip Muzlu ve bisküvili kullandım.
Net öneririm.

Şimdi de çikolatalı sipariş verdim.
Aroması içiliyor mu yoksa duyuları kapatıp mı içiyoruz?
Bir de fiyatı çok uygun geliyor içeriği hakkında şüpheleniyorum size de soracağım verim aldınız mı diye ama tozun verimi göz önünde görünmediği için soramıyorum.
Ayrıca şikayet sitesinde de bir şeyler yazmışlar ama Trendyol ve Instagram'da falan yorumları iyi nedense.

Muz aroması bimdeki muzlu süt gibi ama bu fiyata bence ideal, bisküvili ise yine o seviyede.

İçerik olarak diğer tozlardan ciddi fark yok o sebeple bence gayet de alınabilir.

Şikayet sitesine bende baktım ama sipariş verip kullandığım bu 2 üründe sorun yaşamadım.

Gönül rahatlığıyla kullanın derim hocam.

Sağ olun hocam deneyeceğiz mecbur bu fiyata yok zaten.

SSN tabii ki daha az kaliteli ama öyle dandik bir marka olarak düşünmeyin. Ben de çikolatalısını kullanmıştım.

SSN tabii ki daha az kaliteli ama öyle dandik bir marka olarak düşünmeyin. Ben de çikolatalısını kullanmıştım.
Teşekkürler SSN bisküvi aldım, geldi henüz kullanmadım. İşin ilginç tarafı taksit yapıldı çok mutlu oldum, bunun için bile tercih etmeye devam edebilirim.

Teşekkürler SSN bisküvi aldım, geldi henüz kullanmadım. İşin ilginç tarafı taksit yapıldı çok mutlu oldum, bunun için bile tercih etmeye devam edebilirim.
Taksit olayı çok iyi hocam. Vade farkı alıyor taksite ama yine de durumu olmayanlar için bireber.

Bende bu arada çikolata ve çilek siparişi verdim. Çikolata dün geldi epey güzeldi hatta muz ve bisküviye nazaran daha bir keyifli idi içilmesi. Çilekli ise yarın gelecek bakalım o bundan da mı güzel olacak buraya yazarım.

Bu arada Kasım bitmeden indirimli almak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…