Acikcasi ben de AOC un bu monitorunu sevdim ancak buyuk ve AOC gibi estetik durmasini istiyorum. Cerceve gayet iyi. Baska bir oneri var midir?Dell SE2717H 27 '' 6ms 75Hz FreeSync (HDMI+ VGA) IPS Oyuncu Fiyatı
AOC PDS241 PORSCHE DESIGN 24" 4ms (HDMI) Full HD IPS Ultra Fiyatı bu monitör tasarım olarak iyi özellik olarakta iyi duruyor ama 24''.
BenQ EW2775ZH 27" 4ms (VGA+2xHDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı
Harikasiniz tesekkur ederim. Zaten HZ onemli degildi. Sadece arada arkadasimla GTA Online giriyoruz ps3 den. Peki, boyut artti ve 1920x1080 oldugu icin piksellesme gozukur mu? Keskinlik ayari var midir?AOC PDS271 PORSCHE DESIGN 27" 4ms (HDMI) Full HD IPS Ultra Fiyatı 27'' hali de var ama 60 Hz. Gerçi PS4'te sabit 60 FPS'ti sanırım.
PS3'ler 30 FPS ve 720P'ydi sanırım. Keskinlik ayarı konusunda fikrim yok daha önce PS3 veya bu monitörü kullanmadım sadece öneri olarak bunu önerdim. 1080P olunca siyah yerler oluşabilir.Harikasiniz tesekkur ederim. Zaten HZ onemli degildi. Sadece arada arkadasimla GTA Online giriyoruz ps3 den. Peki, boyut artti ve 1920x1080 oldugu icin piksellesme gozukur mu? Keskinlik ayari var midir?
PS3'ler 30 FPS ve 720P'ydi sanırım. Keskinlik ayarı konusunda fikrim yok daha önce PS3 veya bu monitörü kullanmadım sadece öneri olarak bunu önerdim. 1080P olunca siyah yerler oluşabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.