1500 TL'ye R5 7500F için soğutucu önerisi

tequila sunset

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 1500 TL.

Kasa:

Vento VG22a Rainbow RGB temperli cam USB 3.0 mesh siyah ATX Hyper Pro H3-650 80+ Bronze Gaming kasa

Anakart:

ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX anakart.

Bütçem 1500 TL.

Kasa:

Vento VG22a Rainbow RGB temperli cam USB 3.0 mesh siyah ATX Hyper Pro H3-650 80+ Bronze Gaming kasa

Anakart:

ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX anakart.

B650M-B anakartla çocuklarım sabah 11 gece 1-2 kadar açık stok fan var yeterli oluyor oyunda oynuyorlar.

1500 TL'nin üzerine çıkamam maalesef.

B650M-B anakartla çocuklarım sabah 11 gece 1-2 kadar açık stok fan var yeterli oluyor oyunda oynuyorlar.

Ben de God of War'da 90 dereceyi gördüm.

Assasin Spirit modelinin çok önerildiğini gördüm. Bu fiyata o daha iyi olmaz mı? Şüphe ettiğim şey RAM'lere çarpıp çarpmayacağı.

1500 TL'nin üzerine çıkamam maalesef.

Ben de God of War'da 90 dereceyi gördüm.

Assasin Spirit modelinin çok önerildiğini gördüm. Bu fiyata o daha iyi olmaz mı? Şüphe ettiğim şey RAM'lere çarpıp çarpmayacağı.

Kullanıyorum memnunum sesi çok az i5-13400F ile oyundayken bu sıcak havalarda 63 dereceyi geçmiyor

Kullanıyorum memnunum sesi çok az i5-13400F ile oyundayken bu sıcak havalarda 63 dereceyi geçmiyor

Ya bunu ya da Enermax olanı alabilirim ama aralarında fark var mıdır?

Ya bunu ya da ENERMAX olanı alabilirim ama aralarında fark var mıdır?

ENERMAX'ı soğutucu ürünleriyle hiç görmedim ama Google'a best CPU coolers gibisinden bir şey yazıp 2025 2024 2023 gibi hepsine bakarsanız hepsinde illaki Thermalright markasını görürsünüz

Noctua, Arctic, ID-Cooling, Be Quiet! Ve Thermalright bunlar iyi markalar daha vardır da aklıma gelmiyor.

Belki benim önerdiğimden daha iyi soğutucu vardır bu fiyat bandında onu bilemem test edemediğim için. Kullanıyorum memnunum bu sıcak havalarda hiç bana mısın demiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı