1500 TL'ye Sistem Önerisi

Mehmet Teke

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Beyler okuldan falan yavaş yavaş sistem toplayacağım. Yaklaşık okuldan toplayacağım parayla 1500 TL'ye yakın bir para olacak. Siz ne tür bir sistem önerirsiniz ?

Not: Yanlarına ücretlerinide parça parça yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleri de 4 GB'lık RAM eklersen dahada performanslı olur. :D

Dosya Ekleri

• dasdasdasd.JPG
    dasdasdasd.JPG
    70,4 KB · Görüntüleme: 313
Beyler AMD sistem olursa daha iyi olur. 6 tane bilgisayar eskittim , hepside AMD'ydi. Dediğim gibi AMD'ye alışkınım. Mümkünse AMD sistem yazın lütfen.

Teşekkürler..

İyi Sosyaller..

Teşekkürler ama DevilMayCry attığı sisteme bakarsan aynı olduğunu fark edeceksin ;)

Anladığım kadarıyla bütçeyi az daha yüzseltirsem FX 8xxx serisi işlemci alabilirim.

Hepinize Teşekkür Ederim..

İyi Sosyaller..

Hiç önemi yok moruk :esne: Sende yeterince yardımcı oldun. Ancak sistem toplarken bir şey öğrendim ve paylaşmak istedim. Ram seçerken sadece soğutucu ve marka dışında CL sayıları nada dikkat edilmeliymiş. :) Nedenini bilmiyorum ama pek çok forumda incelediğim kadarıyla CL sayılarına çok önem veriyor millet.

Bu arada bende bir şeyi fark etmemişim. Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net! Anasayfa'da sistem tavsiyeleri varmış.:sıkıldım: Orada bulunan Ağustos 2014 sisteminde orta seviye sistemler dikkatimi çekti. AMD 6300 olan ;)

Allah'ın izniyle 2-3 aya sistemi hazırlar kurarım.

Hade Allah'a Emanet Olun :cool:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı